Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt tart az ország? 1nap...

Itt tart az ország? 1nap nyugdíj késés apokalipszis?

Figyelt kérdés
Én szánalmasnak tartom, ennyire napról napra nem élhet senki. Vagy van vagy nincs, ez szánalmas. Aztán tele a multik velük..

2019. jan. 12. 03:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Igen itt tart az ország.

Pedig bizony ennyire ki van centizve a pénzük, hogy napról-napra kénytelenek élni.

Nem kellene azt hazudni éjjel-nappal, hogy mekkora jólét van.

A valóság ez.

2019. jan. 12. 08:31
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
szánalom, hogy vannak olyanok, akik annyira kevés nyugdíjat kapnak, hogy csak napról napra tudnak élni? hogy lehetsz ekkora bunkó?? a magyar kormánynak kéne szégyellnie a pofáját, hogy ilyen keveset fizet (ha fizet), nem az embereknek, akik megkapják!
2019. jan. 12. 08:46
 13/18 anonim ***** válasza:
21%

Tegnap (11-én) este 6-kor a számlákon volt a nyugdíj.

Mindenkinek van kártyája, ma 12-én a nyugdíj tényleges napján felveheti.

2019. jan. 12. 08:49
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Üdv Magyarországon!
2019. jan. 12. 09:52
 15/18 szántóvető ***** válasza:
100%
15-ös:egy nyugdíjas nem csak kajára költ hanem rezsire,gyógyszerre is.tél van most,tehát fűteni is kell.
2019. jan. 12. 09:57
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Ha csúszik a nyugdíj, az objektív probléma is lehet sokaknak.

Egyrészt ahogy már mondták előttem, az előző havi nyugdíjukat előbb kapták meg, így most egy hosszabb távon kellett megélniük belőle.

Másrészt viszont rengeteg nyugdíjasnak aszerint van szerződése, pl.: egy egyszerű Auchan "hitel"kártyához, hogy annak terheléseit a nyugdíj érkeztével vonják le. Ha nincs pénz a számlán, a levétel meghiúsul és jönnek a büntetőkamatok. De ez csak egy példa volt, minden olyan fizetési műveletre igaz ez, ami a nyugdíjkifizetés időpontjára van időzítve.

Nem lehet azt csinálni, hogy a lakás egyik végén gondolkodás nélkül elvágunk egy drótot, mert a túlsó részen meg leszakad tőle a mennyezet.

2019. jan. 12. 10:23
 17/18 anonim ***** válasza:
95%

Mi mindketten kisnyugdíjasok vagyunk,(kettőnknek 150ezer) pont ezért NEM VETTÜK FEL december 3-án a nyugdíjat, hogy január elején is legyen miből élni. Nem is értem ez a korai nyugdíj mire jó? Akinek magas a nyugdíja, annak tartaléka is van, nem a nyugdíjra vár a karácsony miatt. Akinek meg kicsi és nem gondolkozik, annak mindenképpen húzós ha elkölti 10 nappal korábban.

Sajnos ez úgy van mint a devizahiteleknél volt. Nem lehet az embereket megvédeni önmaguktól.

2019. jan. 12. 10:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy nap is számít, a Fidesz így tönkretette az országot.
2019. jan. 12. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!