" 6%-ka a munkavállalóknak dolgozik külföldön " Mondta Orbán Viktor. Ez hogy jött ki? Nem kicsi ez a 6%?
Valaki elmagyarázná, hogy ezt hogy érti és hogy jön ki, mert nekem sehogy se jön ki.
Ezt a kivándorlás problémakörében említette.
Itt említette:
Akkor most hülyének néz minket?
A kormánypártiak mindig csúsztattassál és hazugsággal vádolják az ellenzékieket...
A probléma megoldása az hogy :Milyen probléma? Nincs itt semmilyen probléma ! Magyarország jobban teljesít (akkor is ha mégse !)
Miért pontoztak le? O.o
Orbán úgy játszik a statisztikákkal, ahogy akar. Csak azokat számolta bele, akik a nyugati határsávról (Sopron, Kőszeg, Szombathely, Mosonmagyaróvár) bejelentetten ingáznak ki Ausztriába munkavállalóként, de magyar lakcímük van. Ez kb. a magyar munkavállalók 6%-a, az itthonról ingázók. Az, hogy azokkal mi van akik ki is költöztek külföldre, azt a 800 ezer - 1 millió magyart nem veszi figyelembe ez a statisztika és kész. Elnyelte őket az éter, beleolvadtak a kontinuumba, le vannak ejtve. Csak a statisztika szépsége a lényeg.
Kilenc éve eteti a hiszékenyeket az ájtatos dumájával, gondolod hogy pont most mond igazat?
orbán egy kényszeres hazudozó, akkor is hazudik ha nemakar.
Valamelyik nap olyan hírt olvastam,hogy nem tudom már pontosan hány év alatt megkétszereződött csak a Németországban élő magyarok száma:D
Ez 2017-es,ez szerint 207 ezer magyar él Németországban
Tavaly körülbelül 600 ezer magyar élt csak az Európai Unióban ( USA, Kanada, Ausztrália is kedvelt helyek, ahol kb 2,1 millió magyar él, viszont ez csak az EU-s statisztika ), úgy hogy nem számítanak a szomszédos országok. Szlovákia és Románia azért, mert alapból több százezer, Romániában több mint egy millió Trianon miatt. Ausztria az ingázók miatt nem számít bele.
Tehát a 6% instant hazugság. Összesen a világon, azaz "külföldön" több mint 3 millió magyar él, ami az összes magyarországi lakosság 1/3-ada. A 6% szimpla hazugság, nem tudom hogy jött ki neki.
*az USA-ban kb 1,7 millió magyar, vagy magyar származású ( azaz szülei vagy nagyszülei magyarok ): [link]
Kanadában kb 300 ezren: [link]
Ausztráliában kb 70 ezer: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!