Mit szóltok hogy lesz Prohászka Ottokár szobor?
Hitler semmiben nem járult hozzá történelmünkhöz.
"Prohászka valóban hazafi volt, és ma rasszistának mondanák a liberálisok. Talán ez az első szobor egy igazi hazafiról mostanában. Meglepő a Fidesztől."
Jó, hogy itt a hazafi azt jelenti, hogy szélsőjobboldali.
"#23 Épp ellenkezőleg: ti libbantak tesztek egyenlőségjelet a kettő közé."
Nem én állítok Prohászkának, Horthynak, meg a tököm tudja milyen széljobber népvezérnek szobrokat, hanem ti.
What the heck you talking about?
Ilyenkor szégyellem rettenetesen hogy ebbe az országba születtem, és pont e miatt utáltam meg ezt az országot rettenetesen az elmúlt 9 évbe.
Ki lessz a következő akiről szobrot akarnak? Hitler? Mussolini? Szálasi? Vagy esetleg a KKKs kollégák emlékére egy nagy égő kereszt a templom elé?
NEKEM ki lenne jó?
Mahathma Gandhi, Matin Luther King, Agatha Christie, Rejtő Jenő, Radnóti Miklós, Abe Kobo, Murakami Haruki, Akira Kurosawa, Konfuciusz, Gautama Buddha, Assisi szent Ferenc, Semmelweis Ignác pl. Szerintem ők sokkal többet adtak a világnak mint az összes nagyszájú fasiszta vezető együttvéve, és sokkal előbb érdemlik meg az utókor tiszteletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!