Orbán Viktor milyen alapon vette el tőlem a jogot, hogy amerikában is elfogadott diplomát szerezzek a CEU -n és hogy Soros ösztöndíjat kaphassak?
Eddig mindenkinek alanyi jogon járt a Soros ösztöndíj, azaz több millió forint, ha MAGYAR és a CEU-n akart tanulni...
OV még elfogadott egy hasonló lehetőséget annó, engem meg megfosztott ettől és minden magyart.
Minimum egy CEU szintű egyetemmel tartozna ezért, de nincs egy magyae egyetem sem a kanyarban sem a CEU-hoz képest rangsorban.
Inkább adj hálát Orbánnak ezért:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__96..
Miért nem azt mondod rövidebben, hogy bezombul?
A ceu egy manipulatív, tömegeket befolyásoló háttérhatalmi iskola, aki nem diplomát csak papírt adott !
Ha ennyire szereted a ceut. Mehetsz bécsbe, bagyon fogsz hiányozni :XD
#16:
Úgy látom, a te műszaki tudásodnak az ekevas is űrtechnológia, nemhogy egy Zsiguli.
Úgyhogy légy szíves tiszteld meg azokat az embereket, akik a szellemi faszverés helyett felépítették és működtetik nektek a civilizált világot, az Internettel együtt. Ha nem lenne, most min fröcsögnél, barlangrajzokon?
Akárhogy nézem, még mindig tudsz jelentkezni a CEU-ra, ami még mindig Amerikában is és Magyarországon is akkreditált diplomát ad. Ezeket az információkat a CEU hivatalos honlapján találtam, nem a kormánymédiában.
Szóval, ki is vette el tőled a lehetőséget, hogy a CEU-n diplomát szerezz? Igen, jól érzed, hogy senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!