Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szólásszabadság van?

Szólásszabadság van?

Figyelt kérdés

[link]

Ha ugyanezeket a DK-ra, LMP-re, Momentumra, MSZP-ra, vagy bármelyik ellenzéki pártra vagy párttagra mondta volna, még ki is tüntették volna érte.

Szólásszabaság van, mi?

2019. jan. 9. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy közalkalmazott vagy köztisztviselő, akkor jah, viszonylag még szólásszabadság van. Ha ilyen munkaköröd van, akkor sajnos a munkáddal játszol a szólásszabadság gyakorlásával.

Az iskolának pedig egy eltúlzott reakciója volt a tanulójával szemben, hiszen nem az iskola képviseletében jelent meg, amitől el kellene határolni magukat.

2019. jan. 9. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:

"A média ma a fideszé. Ha nem majmolod a őket, akkor miért isteníted őket itt?"

Szövegértelmezési problémád van? Épp az imént csesztem le az összes médiumot az országban

2019. jan. 9. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Én már értem... aki nem ért veled egyet az csak elvakult fidesz hívő lehet és nem érdekel a válasza. Akkor további jó vitatkozást önmagaddal! Mindig igazad lesz!
2019. jan. 9. 17:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem azt mondtam, hogy aki nem ért egyet velem, az tuti fideszes. De Piros Kalapácsot már ismerem. Ő fideszes.
2019. jan. 9. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél abban az égvilágon semmi sincs a szólásszabadság ellen. Egy iskola nyilván nem fogja megdicsérni a diákját, ha trágár módon beszél, pláne ha nagy nyilvánosság előtt. Ez teljesen érthető. Ezzel együtt benne van, hogy tiszteletben tartják a véleményét.

Hol van itt a probléma?

2019. jan. 9. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, nincs.
2019. jan. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!