Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a tisztességesebb ember?...

Ki a tisztességesebb ember? Vona Gábor vagy Semjén Zsolt?

Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Politikusokról van szó, így a kérdés értelmetlen.
2019. jan. 8. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha politikust hasonlítunk politikushoz akkor Vona tisztességesebb.
2019. jan. 8. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Politikusok esetén tényleg nehéz dönteni, de talán Vona oldalára billen a mérleg, mert bár csúnyán megbukott, de vette a lapot és kivonult a politikából. Tehát Vona. Semjénnek elég vastag bőr van a képén, vastagabb, mint egy jávorszarvas bőre.
2019. jan. 8. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
A vallásos, állatokra vadászgató Semjénnek vastagabb a bőr az arcán.
2019. jan. 8. 16:22
 5/12 hollófernyiges ***** válasza:
81%
Nem is értem, hogy a más pénzén helikopterről rénszarvast puffogtató, aztán az egészet letagadó Semjént hogyan lehet egy mondatban emlegetni a tisztességgel.
2019. jan. 8. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
9%

Össze sem lehet hasonlítani. Vona egy bukott kétszínű hazug ember. Előszőr nácinak mutatja magát, hogy a szélsőjobb szavazóinak szívébe férkőzzön, aztán meg az ellenkezőjére vált.

Szú ne essék róla én is utálom a fasisztákat, de nem próbálok hozzájuk dörgölőzni.

Semjén egy talpig becsületes keresztyén ember, aki imádkozik, rendszeresen misére jár. Nagyon sok hasznos KDNP-s törvényjavaslatuk volt. Egyetlen egyszer tudott a liberális média belekötni. Amikor szokásos vadászatán volt, amit a barátjai fizettek neki. Ez volt a baj

2019. jan. 8. 17:06
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Semjén egy talpig becsületes keresztyén ember, aki imádkozik, rendszeresen misére jár - aztán elmegy vadászgatni állatokra, okoskodva beszél, rendkívül szervilis Orbánhoz és nagyobb hatalmakhoz, fehér lovon vonulgat. Számomra elég visszataszító alaknak tűnik. A Fidesz-KDNP pedig még a Jobbikhoz képest is tragikus.
2019. jan. 8. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

Én fideszes vagyok, de Semjént nem bírom, irritál.

Mondjuk Vonától meg konkrétan rókáznom kell, tehát passz!

2019. jan. 8. 17:21
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

"Semjén egy talpig becsületes keresztyén ember, aki imádkozik, rendszeresen misére jár."

Nem akarlak elkeseríteni drága barátom de Isten nevében ölték meg a legtöbb embert a világon szerintem szóval erről ennyit.

De a kérdésre a válasz minden politikus egy patkány akik semmi mást nem csinálnak mint , hogy a saját zsebükbe lopkodnak . Ezt csinálta mindegyik nem csak Orbán de ő is

2019. jan. 8. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Vonában volt annyi gerinc hogy visszavonult mikor vereséget szenvedett - hozzátéve hogy ki tudja mi a valóság, hiszen elcsalták a választást, még az is lehet hogy igazából ő győzött. Meg ő nem tagja a Fidesz-KDNP-nek, szóval egyértelmű.
2019. jan. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!