Mennyi esélye van szerintetek egy országos sztrájknak?
Én egy nagyobb cégnél dolgozok egy multinál és ugye nálunk van szakszervezet és nálunk úgy néz ki hogy lesz sztrájk, mindenki szeretne is sztrájkolni nálatok hogy van ez látok erre esélyt?
"Magánemberként nem is sztrájkolnék ekkor"
Hát nem is magánemberként szokás sztrájkolni, hanem közalkalmazottként. :)
Dehogy sztrájkolok. Arra az időre nem jár fizetés!
Nálunk sincs túlóra. Rugalmas munkaidő van, szóval néha több a munka és maradni kell, máskor előbb elmegyek.
Nem lesz sztrájk. Az végképp nem megy, amit egy elmezavarodott szónok ordítozott, hogy állítsuk le az országot!(most polgármester)
Akkor megnézhetnénk magunkat(amúgy sem kivitelezhető).
Szóval semmi esélye.
"utolsó! a gyerekeknek is akkor lesz jobb ha a szüleiknek nem kell ennyi adót fizetni és sokat túlórázni,"
A gyereknek akkor lesz jobb, ha legalább a felvételi napját nem cseszik szét.
Azért mert páran elégedetlenek még nem kell kormányváltást vizionalni! Nincs egy éve, hogy demokratikus választáson nyert a Fidesz. A többség mellettük van. Tényleg nem értem ezt a sok tüntizést. Túlóra törvényt is szerintem csak nem érti a többség (nem kötelező, de most már legálisan lehet többet vállalni annak aki akar. Eddig ilyet csak feketén lehetett!!)
99%
Aminnyiben a Fidesz nem vonja vissza a rabszolgatörvényt, 2019 01 19-ére országos sztrájkot szerveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!