Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi is az O1G értelme?

Mi is az O1G értelme?

Figyelt kérdés

Gimnazista vagyok, és nem igen értek a politikához, de nem is nagyon érdekel.

Se a jelenlegi kormány sem az őket támadó ellenzék nem tűnik szimpatikusnak, de néha nézem a tüntetéseket a TV-ben és egy vicc parádé az egész. Pláne ami a MTV székháza előtt volt, annyit én még nem nevettem.

Most a tüntetések és ellenzékiek "jelmondata" mintha az O1G lenne, de komolyan? Annyira szánalmasnak tartom ezt. Ez egy olyan szó, amit a legtöbb műsorban még ki is sípolnak, ráadásul én nem szívesen támogatnék olyanokat, akiktől annyira futtja, hogy leszólnak valakit, aztán tombolnak. Tényleg, írjuk ezt rá papírpénzekre, firkáljuk fel a villamosokra...

Őszintén, ennek mi értelme van?

A válaszoknál próbáljon meg minden kultúrált maradni, ha kérhetem.

2019. jan. 5. 17:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%

Pontosan az ellentéte a Migráncsozásnak és a Sorosozásnak.

Azokra is tudod használni a Google-t?

2019. jan. 5. 17:40
 12/37 anonim ***** válasza:
75%
Azt nem értem, mi szükség van erre a kamu függetlenségre, meg politikai sznobságra, amit itt előadsz. Hogy te nem értesz a politikához, meg nem is érdekel, nade azért ez már sok. Valld csak be, hogy fideszes vagy. Nem szé... ja de. Mindegy.
2019. jan. 5. 17:43
 13/37 A kérdező kommentje:

Miért lennék az? XD

Benne vagyok az oktatásban, látom, hogy mennyire elrontották, és nem véletlenül járok maszek orvosokhoz, mert egy egyszerű láb röntgenre is másképp öt hónapot kellett volna várom. Egy normális országban nincs ilyen.

A 10#-es válaszolónak köszönöm a válaszát.

2019. jan. 5. 17:45
 14/37 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem értesz a politikához, és nem is érdekel, akkor nem csoda, hogy nem sokat mond, ami most történik. Ha lesz belőle valami, akkor később majd tanulni fogsz róla még az érettségi előtt (vagy ha van fiatalabb testvéred, ő mindenképp), hogy miért volt fontos, miben változott meg Magyarország jövője 2019-ben. Ha pedig a tüntetések nem érnek célt, és hatalmon marad a jelenlegi elit, akkor senki sem fog ilyesmiről tanulni. Akkor nemsokára már csak annyi lesz benne a tankönyvekben, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a magyarokból hű keresztények legyenek, akik büszkék a magyarságukra, és bölcs vezérükre, aki felettük áll.
2019. jan. 5. 17:47
 15/37 anonim ***** válasza:
81%
Ha ennyire elégedetlen vagy, akkor a mi a fenének azokat cseszteted, akik az elégedetlenségüknek hangot is adnak? Jaj de rossz nekünk, de azért ilyen csúf szavakat ne mondjunk már, meg hát pénzre ráfirkálni, hát ez azért mindennek a teteje. Hát még a tévében is kisípolják, húha. Szerintem ez a vergődésed a szánalmas.
2019. jan. 5. 17:50
 16/37 anonim ***** válasza:
93%
Mi legyen szerinted a jelmondat? "Orbán miniszterelnök úr, legyen szíves kicsit visszafogni magát, nagyon szépen köszönjük. Nem? Jó, nem baj, viszontlátásra." Ez?
2019. jan. 5. 17:53
 17/37 A kérdező kommentje:

Senkinek kötelező elolvasni a kérdésemet, pláne válaszolnia rá.

Rengeteg "jól felépített" forradalom volt a történelem során, azt nem értem, a mostani ellenzék miért nem ezt teszi. Megy a rongálás, saját maguk leégetése (MTV székház) és ennyi? Szomorúnak tartom, hogy aki változtatni akar, az csak ennyit tesz, de persze, oltsatok le, mielőtt elmentek kocsikat gyújtogatni.

2019. jan. 5. 17:54
 18/37 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem kérdező nem érdemes a politikával nagyon foglalkozni, sok agyi idegedet ölöd vele! Hamar fehér lesz a hajad!
2019. jan. 5. 18:03
 19/37 anonim ***** válasza:
86%
Azért vagy leoltva, mert állításod szerint ugyanúgy elégedetlen vagy az ország helyzetével, de mégis az egyetlen dolog, ami átlépi az ingerküszöbödet, az az, hogy egyesek a g betűs szót használják. Gondolom gimnazistaként nagyon megrázott ez a nagyfokú obszcenitás.
2019. jan. 5. 18:10
 20/37 anonim ***** válasza:
88%

"Egy normális országban nincs ilyen."

Majd ha meghallják az angolok hogy leabnormálisozod őket adnak a pofádra. Bár ahogy elnézem már itt rendesen leótanak a magyarok is.

"Senkinek kötelező elolvasni a kérdésemet, pláne válaszolnia rá."

Neked se volt kötelező kiírni.

2019. jan. 5. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!