Mi is az O1G értelme?
Gimnazista vagyok, és nem igen értek a politikához, de nem is nagyon érdekel.
Se a jelenlegi kormány sem az őket támadó ellenzék nem tűnik szimpatikusnak, de néha nézem a tüntetéseket a TV-ben és egy vicc parádé az egész. Pláne ami a MTV székháza előtt volt, annyit én még nem nevettem.
Most a tüntetések és ellenzékiek "jelmondata" mintha az O1G lenne, de komolyan? Annyira szánalmasnak tartom ezt. Ez egy olyan szó, amit a legtöbb műsorban még ki is sípolnak, ráadásul én nem szívesen támogatnék olyanokat, akiktől annyira futtja, hogy leszólnak valakit, aztán tombolnak. Tényleg, írjuk ezt rá papírpénzekre, firkáljuk fel a villamosokra...
Őszintén, ennek mi értelme van?
A válaszoknál próbáljon meg minden kultúrált maradni, ha kérhetem.
Pontosan az ellentéte a Migráncsozásnak és a Sorosozásnak.
Azokra is tudod használni a Google-t?
Miért lennék az? XD
Benne vagyok az oktatásban, látom, hogy mennyire elrontották, és nem véletlenül járok maszek orvosokhoz, mert egy egyszerű láb röntgenre is másképp öt hónapot kellett volna várom. Egy normális országban nincs ilyen.
A 10#-es válaszolónak köszönöm a válaszát.
Senkinek kötelező elolvasni a kérdésemet, pláne válaszolnia rá.
Rengeteg "jól felépített" forradalom volt a történelem során, azt nem értem, a mostani ellenzék miért nem ezt teszi. Megy a rongálás, saját maguk leégetése (MTV székház) és ennyi? Szomorúnak tartom, hogy aki változtatni akar, az csak ennyit tesz, de persze, oltsatok le, mielőtt elmentek kocsikat gyújtogatni.
"Egy normális országban nincs ilyen."
Majd ha meghallják az angolok hogy leabnormálisozod őket adnak a pofádra. Bár ahogy elnézem már itt rendesen leótanak a magyarok is.
"Senkinek kötelező elolvasni a kérdésemet, pláne válaszolnia rá."
Neked se volt kötelező kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!