"Kevesebbet kerestem, fizettem a főiskolai oktatásért (most az Msc ingyenes)."
Ne hazudj mindig is az volt, ameddig volt elég féléved.
Ilyen volt vagy olyan, de nem láttam azt, hogy embereket ilyen szinten szítsanak egymásellen, közpénzből.
89 óta még nem voltunk ilyen közel a múlt rendszerhez, mint most. Gyurcsány idejében közel ennyi EU-s támogatási lehetőség nem volt. Százezrekkel több embernek kellett munkát adni (akik az elmúlt években elmentek). Gyurcsányék kormányzatának végén dőlt a világgazdaság, onnan azért "könnyű" emelkedni, amire a mostaniak büszkék.
Nem volt jó Gyurcsányék alatt. Meg most sem jó. Más-más miatt. Lehet Gyurcsányon töprengeni, de akkor demokráciában éltünk, most meg csak annak látszó valamiben. Emberek nem mernek beszélgetni politikáról a munkahelyen, Orbán barátai vásárolták fel a fél országot, a földek nagy részét. Kínai, Török és Orosz autokratákkal és diktátorokkal parolázik a kormányunk. A választási rendszerünk átrajzolva fideszbarátra.
Na és a legfontosabb: Közigazgatási bíróságok. Olvassatok utána, mit is jelent ez!
Többet nem is kell mondanom.
Gyurcsány leszerepelt. De legalább el lehetett küldeni. A mostaniakat vagy most, vagy majd csak 20 év múlva.
"Hazudni te szoktál! Én kőkeményen kifizettem a fősulit."
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni pedig. Lehet egy szakmunkásképzőben egy erőss közepes is lehettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!