Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják a Fideszre,...

Miért mondják a Fideszre, hogy kommunista? A kommunisták a munkásosztályt támogatja, a Fidesz meg a munkásosztály ellen harcol (pl. rabszolgatörvény).

Figyelt kérdés

2018. dec. 27. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert a fidesz egykori párttagokól, KISZ tagokból áll most is, aki kora miatt egyikben sem volt, annak általában szüleik voltak lelkes párttagok a rendszerváltás előtt.

Én ezért inkább posztkomcsiknak hívom őket.

Ideológiájukban tényleg nem baloldaliak, de módszereikben nagyon hasonlítanak a Kádár korszak első felére.

2018. dec. 27. 12:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#6-nak és #7-nek is igaza van valahol, mindkét rendszerből vannak elemek, amik jellemzők a Fideszre, ezért inkább egy hibrid torzszülött.
2018. dec. 27. 12:51
 13/19 A kérdező kommentje:
De a fidesz szivatja a munkásosztályt.A kommunisták a tőkéseket szivatják.Alapjaiban más a kettő
2018. dec. 27. 12:54
 14/19 A kérdező kommentje:

Én kommunista vagyok és elöbb szavaznék a Jobbikra,mint a Fideszre.

Személyes sértésnek veszem,ha a fideszt lekommunistázzák,vagy Kádárhoz haosnlítják

2018. dec. 27. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:

"Én kommunista vagyok és elöbb szavaznék a Jobbikra,mint a Fideszre."

Akkor aligha hihető, hogy te kommunista vagy. Egy erősen baloldali se szavazna jobboldali pártokra.

2018. dec. 27. 13:02
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 a Jobbik gazdaságilag sokkal baloldalibb a Fidesznél.A Jobbik nézi a munkások érdekét,a fidesz meg csak a nagytőke érdekeit nézi.A munkásosztály jobban járna a Jobbikkal mint a Fidesszel.

Azt nem mondtam,hogy a Jobbikra szavaztam.Azt mondtam inkább a Jobbikra szavaznék,mint a Fideszre.

Mellesleg normális baloldali párt nincs Magyarországon.

2018. dec. 27. 13:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Populista neobolsevik csőcselékből álló maffia, mely kisajátítja magának az adott országot; hullahegyeket és káoszt hagyva maga után. Irtózatosan messze járunk egy produktív rezsimváltástól, nem egyszerű egy ilyen elitet lehántani Magyarország hátáról.
2018. dec. 27. 13:17
 18/19 anonim ***** válasza:
A kommunizmusban is kihasználták a munkásokat és azt kommunikálták hogy ezt a munkások érdekében teszik. Hát ezért.
2018. dec. 27. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Van rengeteg kis- és középvállalkozás, akik csak néhány főt vagy max. pár száz főt foglalkoztatnak és ha nem is olyan könnyen, de boldogulnak, nem fenyegeti őket a csőd, elszegényedés."

Magyarországon sajnos a kisvállalkozásokat nemhogy nem támogatják, de gáncsolják! El sem tudsz indulni, mert kezdettől fogva hatalmas adókat kell befizetned, ha van bevételed, ha nincs. Oké, a KATA egy kis könnyebbség, de miért nem lehetne azt, hogy első vállalkozás első évben adómentes, vagy pl. csak a tényleges nyereség után kelljen fizetni?

Azon kívül pályázatokat kisvállalkozóként elnyerni lehetetlen, adózásra, egyebekre nagyon oda kell figyelni, különben büntetnek, míg a nagy cégek arányaiban sokkal kisebb büntetést kapnak, ha valamit elrontanak.

2018. dec. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!