Ha a Munkáspárt kerülne hatalomra akkor ismét kommunizmus lenne? Mi történne az országgal?
Államosítanának,a gazdagokat keményen megadóztatnák,bérplafont vezetnének be,emelnének a minimálbéren,ingyenessé tennék az oktatást meg az egészségügyet.
Kommunizmust nem tudnának kiépíteni
Akkora a HA a kérdésed elején, hogy nem fér ki a képernyőn!
Szerinted van rá bármekkora esély is a ~0%-os támogatottságával?
'ingyenessé tennék az oktatást meg az egészségügyet.'
Ilyen nincs. Valamiből ezeket finanszírozni kell.
Thürmerék lennének legjobban meglepődve és fogalmuk nem lenne mit csináljanak. Első körben teszem azt összebarnítanák az alsójukat a bölcs elvtársak.
Második körben lemondanának, mert kiderülne, nem jut elég párttag minden miniszteri tárcára...
Egyrészt látszik, hogy fogalmad sincsen a Munkáspártról - a mai Munkáspártról, másrészt hol annak munkások annyian, hogy egy ilyen párt kormányra kerülhessen?
A munkáspártnak a helyén kellene lennie, azt a réteget kellene képviselnie, akik ma tévesen azt hiszik, hogy az mszp, dk az ő pártjuk. Ha a "munkások" vagyis akik ebbe a körbe tartozónak érzik magukat, azok észrevennék, hogy rossz pártra szavaznak és a Munkáspártra figyelnének inkább, akkor elérhetnének egy 8-10% körüli támogatottságot és hallathatnák a szavukat a parlamentben. Ez lenne a reális. Arról képzelegni, hogy mit csinálnának ha kormányra kerülnének kb olyan, mintha arról képzelegnék mit tennék ha én lennék az angol királynő.
#9: Mégis miből szűrted le, hogy fogalmam sincs róla? Feltettem egy kérdést, ismerem az alapideológiájukat és a programjukat, de kíváncsi voltam hogy más a gyakorlatban hogyan képzelné el. Tudom, hogy ez nagyon nagy valószínűséggel nem fog bekövetkezni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!