Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Munkáspárt kerülne...

Ha a Munkáspárt kerülne hatalomra akkor ismét kommunizmus lenne? Mi történne az országgal?

Figyelt kérdés

2018. dec. 23. 00:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
De hát ismét kommunizmus van.
2018. dec. 23. 00:42
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Államosítanának,a gazdagokat keményen megadóztatnák,bérplafont vezetnének be,emelnének a minimálbéren,ingyenessé tennék az oktatást meg az egészségügyet.

Kommunizmust nem tudnának kiépíteni

3/13 anonim ***** válasza:
71%

Akkora a HA a kérdésed elején, hogy nem fér ki a képernyőn!

Szerinted van rá bármekkora esély is a ~0%-os támogatottságával?

4/13 anonim ***** válasza:
76%
Ez az, amit én kötve hiszek. Nagyon sok mindent kéne visszacsinálni, arra pedig 0 % esély van.
2018. dec. 23. 00:43
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudnák kivitelezni.
2018. dec. 23. 00:53
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

'ingyenessé tennék az oktatást meg az egészségügyet.'

Ilyen nincs. Valamiből ezeket finanszírozni kell.

2018. dec. 23. 00:56
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Thürmerék lennének legjobban meglepődve és fogalmuk nem lenne mit csináljanak. Első körben teszem azt összebarnítanák az alsójukat a bölcs elvtársak.

Második körben lemondanának, mert kiderülne, nem jut elég párttag minden miniszteri tárcára...

2018. dec. 23. 02:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Bármily jószándéka van, ezzel Munkáspárt névvel elrettenti az tömeget.
2018. dec. 23. 05:20
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Egyrészt látszik, hogy fogalmad sincsen a Munkáspártról - a mai Munkáspártról, másrészt hol annak munkások annyian, hogy egy ilyen párt kormányra kerülhessen?

A munkáspártnak a helyén kellene lennie, azt a réteget kellene képviselnie, akik ma tévesen azt hiszik, hogy az mszp, dk az ő pártjuk. Ha a "munkások" vagyis akik ebbe a körbe tartozónak érzik magukat, azok észrevennék, hogy rossz pártra szavaznak és a Munkáspártra figyelnének inkább, akkor elérhetnének egy 8-10% körüli támogatottságot és hallathatnák a szavukat a parlamentben. Ez lenne a reális. Arról képzelegni, hogy mit csinálnának ha kormányra kerülnének kb olyan, mintha arról képzelegnék mit tennék ha én lennék az angol királynő.

2018. dec. 23. 10:21
 10/13 A kérdező kommentje:

#9: Mégis miből szűrted le, hogy fogalmam sincs róla? Feltettem egy kérdést, ismerem az alapideológiájukat és a programjukat, de kíváncsi voltam hogy más a gyakorlatban hogyan képzelné el. Tudom, hogy ez nagyon nagy valószínűséggel nem fog bekövetkezni.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2018. dec. 23. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!