Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugdíjasok miért szeretik...

A nyugdíjasok miért szeretik mennyire Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2018. dec. 21. 19:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Èn is fiatal vagyok ès szinte csak fideszes szavazòt ismerek a sajàt korosztàlyomban is,es màr korosztályokban is,azon ismerőseim akik egyfolytàban szidjàk a kormànyt el se mentek szavazni,mert az egèsz politikábòl elegük van...
2018. dec. 21. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Mert a nyugdíjasok nem a neten tájékozódnak, hanem a köztévéből, ahol minden nagyon szép és minden nagyon jó!

Meg azért is, mert őket már nem érinti a rabszolgatörvény és magasról tesznek a fiatalokra, a gyerekeik már rég külföldön vannak úgyis.

2018. dec. 21. 22:05
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Tudatlanság.

Képzeletbeli barát(isten),szolgalelkűség(haza),mártírkodás(család)

2018. dec. 21. 22:49
 14/22 anonim ***** válasza:
9%

"Tudjátok kik szavaztak nagy számba a fideszre?? A cigányok."

A cigányok szavazata azért bőven kevés lett volna a győzelemhez. A választások előtt minden közvélemény kutatásban toronymagasan vezetett a Fidesz. Ne áltasd magad azzal, hogy megvették a cigány szavazatokat és azzal nyertek.

Itt egy decemberi közvélemény kutatás. [link]

Tanulságos.

2018. dec. 21. 23:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nyugdíjas vagyok de a szaromat jobban szeretem mint orbánt vagy gyurcsányt!
2018. dec. 21. 23:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Mindössze abból ered ez a félreértés, hogy az internetező ifjúság a nyuggerek kifejezés alatt ezeket a mára 60 éves rendszerváltó kis taknyokat érti, mások a csirkefarhátért sorakozó 80 éveseket, megint mások meg a fekete fejkendős öreg mamikákat, akik talán meg sincsenek már...
2018. dec. 22. 03:10
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

nem látnak más médiumot, csak orbánét.

szocializmusban szocializálódtak.

Bözsi utalvány.

Soros

2018. dec. 22. 18:15
 18/22 anonim ***** válasza:

14,

De pár ezer ukrán szavazat és pár ezer cigány már elég volt a fideszes képviselőkkel, a fidesz fanatikusokkal és a választási csalásokkal.

Rengeteg olyan település volt ahol nem volt ellenzéki szavazat, vagy a jobbikos szavazatokat beírták ilyen neve nincs pártokhoz stb stb....

A választást így tudták megnyerni. Le fizették a cigányokat, az ukránok meg át jöttek szavazni, mert ez a rendszer kell nekik ahoz, hogy magyar nyugdíjat kapjanak. Nézz utána, van olyan ház ahol 300 ukrán van bejelentve, de rengeteg ilyen van még. Az ukránokat is szervezetten hordták szavazni, hangfelvétel is van róla, ezért is volt könnyített határ zár. De semmit nem bíztak a véletlere. Nézzétek meg, hogy milyen cikkek vannak a választások kapcsán. Mellesleg, nem tudom ki mennyire ért itt az informatikához és a programozáshoz. Volt alapból egy oldal amin lehetett nézni a választások eredményeit. Ezt az oldalt fejlesztették tovább nem kevés összegből. Na, ha ugye valami újat kreálnak, akkor dolgoznak az előző adatokkal is, hogy "erősebb" rendszert kapjanak. Pl az eredeti oldal látogatottságát figyelembe véve minden tekintetbe fölé terveznek, hogy ne tudjon össze omolni, ha sokan néznék az oldalt. Ezt így csinálják, hogy van egy várt felhasználói kör, ami szükséges lehet és még jóvak a felé terveznek, hogy semmi baj ne történhessen. De láss csodát az új oldal "össze omlott" és mi a furcsább?? Egy idő után a régit helyezték vissza, amin jelentősen több volt már a feldolgozottság. Úgy el lett csalva az egész választás mint annak a rendje. Semmit nem bíznak a véletlenre, nekik már a túlélésen mullik az egész.

[link]

[link]

[link]

[link]

És még lehetne itt sorolni. Mellesleg, ezeknél a kutatásoknál kiket kérdeznek meg, hogy ugyan kinél népszerű a fidesz?? Se tőlem, se egyik ismerősömtől nem kérdeztek ilyet soha, hogy melyik párttal szimpatizál, de nem is hallottunk ilyesmiről. Az év terméke, az ev fürdője stb, ezek rendbe vannak. Kapok én is levelet, mind postait és elektronikusat, hogy lehet szavazni. De erről?? Netes kutatás?? Akkor honnan veszik a nyugdíjasokat?? Mellesleg a nyugdíjas nem biztos szavazó, a legtöbben el se mennek. Fiatalok?? A legtöbb fiatal azt mondja, hogy amint befejezi a tanulmányait le lép az országból, ha a fidesz lesz hatalmon. Nem lesz se szakmunkás, se orvos, aki teheti az elmegy. Akkor még is ki a fideszes szavazó?? Honnan veszik ezeket a kutatásokat?? Itt van pár agymosott fideszes szavazó esetleg, de arra se vennék mérget, hogy az itteni fideszesek is nem képviselők, vagy Orbán cimborái.

Több 100 embert ismerek, de tényleg még az ismerősöm ismerőseinek az ismerősei is alig ismernek pár fideszes szavazót. Ha fel kellene sorolni az egészet akkor se lenne 100 ember a biztos szavazók körében.

Itt mutatkozott meg, hogy a fidesz meguszott egy választási csalást és már biztonságba érzik magukat. Innentől kezdve nincs előttük semmi. Ha az egész ország fel is lázadna ellenük, akkor se mondanának le, 4 év mulva megint megcsinálják amit most megcsináltak és kész.

Több 100ezer ember lázongott most is a rabszolga törvény miatt, választások után is. De ezek csak azok akik el tudtak és el mertek menni a tüntetésre. Még jóval többen vannak azok akik nem mertek, vagy nem tudtak elmenni. Választások után is, hányszor volt kiírva, hogy minek panaszkodik MINDENKI, hogy a fidesz győzött és MINDENHOL a panaszkodást látják. Kérden én, ha MINDENKI, MINDENHOL elégedetlen volt a választási eredménnyel (most különösen a rabszolga törvény után, amin szintén történt csalás) akkor ki a fideszes szavazó?? Kik azok akik támogatják őket??

2018. dec. 22. 19:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Én nyugdíjas vagyok, és nem a Fideszre szavaztam - és nem is fogok!

Ez az általánosítás egy baromság!

Ez olyan, mint ha azt állítanám, hogy aki nem nyugdíjas az mind hülye... pedig nem ezen múlik!

2018. dec. 22. 21:14
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak a nyugdíjasok szeretik! Na bumm

18/f

2018. dec. 23. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!