Orbán Viktor miniszterelnök úr fiatalon, melyik alapítványnak volt az ösztöndíjas hallgatója?
Ja! Kerek 4 hónapig(!!!)
"1989 szeptemberétől 1990 januárjáig a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét hallgatta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt megszakította."
Egyébként melyikőtök tett hűségesküt, hogy amilyen suliba jártatok 4 hónapig(!!!) kötelesek vagytok annak a sulinak az alapítványát támogatónak a politikai nézeteit magatokévá tenni még 30 év múlva is?
Mert ha ti tettetek ilyet, akkor nem szóltam!
Szerintem Orbánnak több köze van Soroshoz, mint nekem.
Mégis engem neveznek sorosbérencnek, mert kimegyek egy korrupcióellenes tüntetésre.
Szerintem inkább Orbán a Sorosfattyú.
# 3/4 Időpont ma 21:23
Az Origó ennél merészebb következtetéseket is von le sokkal kevesebb alapra támaszkodva. Van a kérdésben egy kis irónia, ha érted.
Soros vásárolta az első fénymásolójukat a rendszerváltáskor. Szóval anyagilag is támogatta őket.
Nem olyan régi kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!