Ezzel beverte a jobbik az utolsó szöget is a koporsójába?
2018. dec. 20. 16:48
1/21 anonim válasza:
Hát ha én lennék a Rogán egy ilyen trehány, sz4r, összecsapott torllkérdésért biztos nem fizetnék
3/21 anonim válasza:
# 1
De azért elhagynád az országot helikopterrel?
4/21 anonim válasza:
Ilyen fake news produkciókkal a Fidesz ácsolja magának a koporsóját.
6/21 anonim válasza:
Azzal, hogy szívinfarktus szélére idegesít egy dagi propagandistát? Nem hiszem.
7/21 anonim válasza:
Szerintem Jakab Péter jól képviselte és nagyon türelmesen is a tüntetőket ebben az interjúban, sikeresen beolvasta az öt pontot is, annak ellenére hogy a műsorvezető nagyon nemakarta ezt hagyni.
A műsorvezető meg egy nagy paraszt volt.
8/21 anonim válasza:
A műsorvezető lebukott. 10 ezer forinttal akarta megvesztegetni a jobbikos csávót, hogy azt mondja amit ő szeretne. Legalább tudjuk, hogy a Fidesznél mennyi a hazugság tarifája. 6 db 4 soros versszak 10 ezer, akkor 1 sor kb. 416 forint.
9/21 anonim válasza:
A fideszben az az értékes ember aki sokat tud lopni ezt már tudjuk.
10/21 anonim válasza:
És mennyire szánalmas már, hogy az a mércéje, hogy el tudja-e mondani valaki az Anyám tyúkját. Én sem tudnám, most elmondani hiba nélkül, és akkor mi van. Ha arra van ingerenciám, akkor kinyitom a Petőfi-kötetet és elolvasom, vagy felcsapom a guglit. Nehogy már ez alapján ítéljenek meg valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!