Orban Viktor miniszterelnök úrnak miért van olyan sokszor a zsebébe a keze?
"Állítólag kényszermozgások gyötrik valamiféle pszichés betegség miatt, ha zsebre teszi a kezét akkor ezzel fékezi végül is. Régóta keringenek már ezek a feltételezések. Sokszor a nyelvével is csinálja, ez a dolog több testrészt is érinthet."
Most könnyen lehet, hogy lepontoztok majd de nem feltétlenül kényszermozgás, amit Orbán Viktor csinál. Én már másoknál is láttam videóban, hogy mozgatják a nyelvüket, akkor nekik is mindannyiuknak kényszer mozdulataik vannak? Orbán Viktort sokan utálják, azért alapból le akarják ezzel járatni, viszont ott vannak mások is akik csinálnak hasonló mozdulatokat, még sincs videó róluk, hogy kényszer mozdulataik lennének. Szerintem simán a stressz miatt is lehetnek ezek a mozdulatai.
A megjelenése legalább olyan jóó mint az angol tudása:D
Az, hogy zsebhokizik kicsit nyelvnyujtogatva, sokat nem segít a megitélésen.
Ennyi jutott a Magyaroknak, hülye elmebeteg infantilis faszvakaró nyelvnyujtogató jószág. Röhög a világ, röhögjünk mi is, hogy a román -ukrán gumicszmás csőcselék, a cigányok, meg némi számítógépes trükktől ezt kell szagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!