Hogyan látjátok kezd összeállni valami féle ellenzék?
milyen eredményeit kéne látni a tüntetéseknek? :D én nem látok semmit, csak itt a hasonló válaszokat.
én sem vagyok kormánypárti, de kezdve azzal a résszel, amikor széll bernadett az élő közvetítéssel drámaian visítozik, hogy megölik az ákost a biztonsági őrök...hát egy percig sem gondolkoztam azon, hogy ez vérlázító, miközben néztem, mert elmosolyodtam rajta...és akkor még jött a kunhalmy ajtónakrohanása...mint annó a dühös Oláh Ibolya a megasztárban, amikor beleb_szott egyett a vasajtóba és eltört a keze...:D
ettől az ellenzéktől nagy csoda lenne, ha bárki is látna valami összeállást...lehet, hogy van...de egyenlőre jól terelik róla a figyelmet az ilyen szerencsétlenkedésükkel...:D
kinn van egy csomó ember, és akkor azzal szembesülnek, hogy ez a néhány gyökér akar bemenni akciózni a tévébe és képviselni őket...:D
nekem valami olyan jut most eszembe, hogy "hát akkor még jó ötletnek tűnt..." aztán szépen mindenki hazamegy, mert úgy néz ki, valójában senki nem képviseli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!