Hogy lehet ennyi követője még a Fidesznek?
“az ország abszolút nem lett jobb az elmúlt 8 évben”
Azért mert ez nem igaz.
És 2006-2010 között mi volt?
Nem vagyok FIDESZ-es de elemzek állandóan.
Azt mire véled,hogy 2009-ben majdnem államcsőd lett Flettónk f_szsága végett?
Igen válság volt de válság volt,Romániában,Lengyelországban is.
Miért pont minket fenyegetett?
Ezt egyik ellenzéki se tudja nekem levezetni,csak a mellé beszélés megy.
Tehát mégegyszer akkor hol volt az ellenzék?
3 fajta Fideszes van:
1. Aki tudja, hogy rossz az amit csinál a kormány, igazából elítéli az egészet/nem érdekli, de a saját vállalkozásának/állásának jó, hogy ők vannak hatalmon.
2. Aki vakon követi a fideszt és a propaganda kimosta az agyát sajnos, és mindenben csak a migránst és a sorost látja.
3. Azok az emberek, akiknek igazából mindegy és szegények és kisebbségben (főleg MO- keleti régiója) és a Fidesztől kaptak a szavazatért 10 kiló krumplit/5000 bözsit stb.
Az arány (szerintem) valahogy így néz ki: 15%-75%-15%
A fidesz a gazdasági világválság idején vette át az irányítást. Az egész világ gazdasági helyzete elkezdett fejlődni és javulni , ennek következménye Magyarország gazdasági helyzetének javulása is. Ezt a javulást a fideszesek a fidesznek tulajdonítják.
Nagyon sikeres volt az a kampány is , hogy csak a fidesz védi meg Magyarországot mindenféle gonosz lényektől és ha nem a fideszre szavaznak , akkor az ellenzék mindenkit megerőszakoltat.
Akkor mègegyszer megkèrdezem.
Tehàt,mièrt CSAK Magyarorszàg volt veszèlyben a vàlsàgkor,hogy àllamcsőd lesz?
Kapjak màr egy èrtelmes vàlaszt.
Szerinted mi lenne ha a szocionistàk lennènek hatalmon most?
Hajdú BÈT sztori meg van?
Àfa növelèse 2006-ban?
IMF-t úgy vettèk fel mint èn a cipőmet kb.
Szerinted ha nem Fidesz akkor ki legyen?
Szerinted az ellenzèket ki pènzeli?
Előbb ti vàlaszoljatok aztàn èn is levezetem nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!