Miért nem kér senki orvosszakértői véleményt néhány Sorosozó Fideszes politikusról?
Pl. Kovács Zoltánról...
Aztán ott a pszichiáter szakorvosnak vagy elárulja, hogy hazudik, s hergeli a népet, vagy köti az ebet a karóhoz és akkor kapja a depot-készítmény injekciókat.
Egy átlag polgárnál bezzeg, ha olyanokat mond Orbánról mint a Fidesz Sorosról, akkor paranioát (vagy paranoid-skizofréniát) diagnosztizálnak...
Még azt is hozzátenném, hogy próbáljak objektív lenni, hogy jónéhány ellenzéki politikus is mutat paranoid tüneteket.
Szóval en block politikusokon miért nem kérnek ilyesmit számon?
“Még azt is hozzátenném, hogy próbáljak objektív lenni, hogy jónéhány ellenzéki politikus is mutat paranoid tüneteket.“
Ez teljesen így van! Én ott voltam tegnap az épületen kívül. Azt hittem ezzel a túlóra törvény ellen és szabad sajtóért cselekszünk. Aztán mikor haza jöttem láttam ahogy Kunhalmi Ági és a többiek mit csináltak bent!
Nem szabadott volna egy pártot sem a tömeg mögéállítani, de főleg nem az MSZP-t...
Én kérek elnézést mindenkitől!
Sajnos nem megoldás, mert a pszichiátert köti az orvosi titoktartás. Mivel a fideszes senkikkel ellentétben az orvosoknak vannak etikai szabályaik, nem árulhatják el, amit a beteg mondott bizalmasan nekik. Tehát csak az adott pszichiáter ismerné a vallomásukat arról, hogy hazudnak a népnek.
De egyébként tök fölösleges is volna ilyesminek alávetni őket. 60-as IQ fölött mindenki tudja, hogy gátlástalanul hazudnak a sorosozó Soros-ösztöndíjas CEU-öregdiákok, nincs ezen mit magyarázni. És nyilván a CEU századrangú kérdés, ennél sokkal fontosabb dolgokban is hazudnak.
Nincs két, egymást követő másodperc, amiben egy fideszes képes folyamatosan igazat mondani.
Én elhiszem, hogy ismered az emberek viselkedését, de az erőtörvényt biztosan nem ismered. Eszerint a haladás mindig az erők eredője felé történik. Nem nehéz kitalálni, ha van egy bazi nagy erő, meg sok kicsi, akkor az eredő merre mutat.
A kérdésbeli problémádra választ kaphatsz, ha meggondolsz néhány másik kérdést.
Ki viszi el a pszichiáterhez és hogyan? Melyik vállalja és miért? És aki vállalja, miféle diagnózist fog mondani?
És végül mi a különbség Orbán és az átlagpolgár között?
Mondom, erőtérben gondolkodj. Sűrítve: Orbánnak van ereje szájon vágni az átlagpolgárt, annak nincs ereje szájon vágni Orbánt. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!