Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt bármi értelme a mai...

Volt bármi értelme a mai tüntetésnek?

Figyelt kérdés

2018. dec. 17. 23:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

Bár ezek a műbalhék tényleg cikik,szerintem már ők sem válogatnak az eszközökben.

Mondjuk az még mindig cikibb szerintem,ha valaki tényleg azt hiszi,hogy mindenről Soros tehet:DAnnál nincs lentebb.

De tényleg nem válogatnak az eszközökben,ha hülyére kell venni az embereket.

Talán azt kellene nézni miért teszik ezt.Vagy melyik a kisebb rossz.

2018. dec. 18. 03:56
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
A Bangónés beszólás szerintem azért nem hozható ide,nem hinném,hogy bárki is azt gondolta,hogy azért fekszenek le,mert fenyegetik őket,ahhoz azért már nagyon hülyének kell lenni.
2018. dec. 18. 03:59
 13/18 Alex Fly ***** válasza:
15%

@7: ezzel a cikkel csak az a bajb hogy a bent levő képviselők végig élőben közvetítették, mi történik. És ezt bárki láthatta -sajnálatos módon az origo szerkesztői nem. Vagyis hiába próbálkoznak az álhírgyártással, a honatyák és -anyák egyértelművé tettékb hogy a demokratikus ellenzék képes félretenni a pártérdekeket és összefogni az érdekünkben.

Ha más értelme nem is volt a tüntetésnek, két dolog minden gondolkodó ember számára egyértelmű:

- a fidesz már a demokrácia és a jogállamiság látszatát sem próbálja fenntartani

- van demokratikus alternatíva az Orbán-rezsimmel szemben

2018. dec. 18. 04:05
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Volt.

Én például jót szórakoztam Hadházy előadásán.

2018. dec. 18. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

"@7: ezzel a cikkel csak az a bajb hogy a bent levő képviselők végig élőben közvetítették, mi történik."

És? Igen, élőben közvetítették, pont így bukott le Bangóné: Bősz Anett adta őt élő egyenesben, az összefogás jegyében! :DD

"És ezt bárki láthatta -sajnálatos módon az origo szerkesztői nem."

De igen, ők is látták. Ha nem látták volna, hogy tették volna fel az oldalukra? Miről beszélsz?

"Vagyis hiába próbálkoznak az álhírgyártással"

Hol álhír ez? Szerinted photoshoppal készült, amikor azt mondja, hogy "k.u.r.v.a erős kép lenne, ha lefeküdnénk a lépcső elé és tarkóra raknánk a kezünket", vagy micsoda?

"a honatyák és -anyák egyértelművé tettékb hogy a demokratikus ellenzék képes félretenni a pártérdekeket és összefogni az érdekünkben."

Isten mentsen minket az ilyen összefogástól, ami csak manipulálni akar!

2018. dec. 18. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

Én a túlóra törvény ellenzője és a szabad sajtó támogatója kérek elnézést amit az MSZP csinált!

2018. dec. 18. 10:38
 17/18 anonim ***** válasza:

#7 akkor a jaj de hiteles origo cikkéheu a kiegészítés, csak hogy a tényekről is essék szó:

[link]

2018. dec. 19. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:

"a jaj de hiteles origo cikkéheu a kiegészítés, csak hogy a tényekről is essék szó"

Ha nem is tartod hitelesnek az origót, hogyhogy "a tényekről is essék szó"? Amit azon a videofelvételen látni, az is mind tény.

2018. dec. 19. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!