Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem egyesül a DK és az...

Miért nem egyesül a DK és az MSZP, hogy létrehozzom egy egységes, erős ellenzéki pártot? Gyurcsány amúgy is az mSZP-ből vált ki.

Figyelt kérdés

2018. dec. 17. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Mert mindkettő szégyellné a másikat!

Az a pár százalékos DK nem dobna nagyot az MSZP-n. A színészkedés miatt pedig remelem Kunhalimba lesz annyi hogy lemond.

Orbán Viktor helyben a legközelebb a parlamentben ha bármiről is kérdezne tőlem, megkérdezném tőle, hogy itt most miért nem fut neki egy ajtónak? De minimum kérdőre vonnám, haragudott e az ajtóra! :)

Mindkét párt egy röhej! Ezek nem a Fidesz ellenségei hanem egymáséi és a népé!

Életképes ellenzék itt max Szél az LMP meg a Jobbik. Nincs több opció! Az én pofám ég magyar választópolgárként, hogy milyen szánalmas az MSZP és a DK külön-külön! Nem hogy együtt...

2018. dec. 17. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szűnik meg inkább mind a kettő az összes többi szerencsétlen törpepárttal együtt.

Egyik oldalról ami nem megy azt nem kell erőltetni, másik oldalról esélyt kellene olyanoknak akiknek még van esélyük arra hogy hiteles politikát csináljanak.

Ezek széttrollkodnak mindent a baloldalon csak megmaradjon az 5 százalékuk.

2018. dec. 17. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1.

Teljesen igazad van, a székházas színészkedés ultra gáz, sajnáltatják magukat, gyengeség jelei...

2018. dec. 17. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:

# 3

Lehet van ott kit sajnálni, meg áldozat, de hogy ezek nem a Kunhalmiék voltak az biztos!

Személy szerint én sajnáltam Szél Bernit! Rajta látszott is, hogy nem műsír! :D és tényleg félt!

Nem volt szép ahogy dobálták, tették ki őket! Azt is megértem, hogy ennek mi volt a célja. Köztelevízióban kormány ellenes dolog nem lehet. Sajtó tényleg manipulálva van.

De az ilyet:

“milyen nagy szám lenne ha most olyan képeket csinálnánk amin fekszünk a földön tarkóra tett kézzel”

Költenézném Kunhalmi Ágival együtt, hogy mondjanak le!

Bár Gyurcsány is a paralamentbe van most is. Nincs ezeknek szégyen érzete...

Egy szó van rájuk! Mérgezőek!

2018. dec. 17. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:

# 4

Igen. Meg ez az pm 1%os hülyegyerek is milyen önteltenen kamerázik az arcukba a dolgozóknak, hogy "most beégetem őket".

Varjú is direkt elkezd verekedni, utánna meg szelfizik tovább... röhej :D

Jakab Peti, Berni és Hadházy volt egyedül értékelhető, a többit simán kivághatták volna, mert csak komolytalanná tették az egészet.

2018. dec. 17. 23:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Milyen ajtónak futott neki Kunhalmi?Linkelje már be valaki
2018. dec. 18. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Tessék!

[link]

2018. dec. 18. 00:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Pár éve váltak szét pont :)
2018. dec. 18. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!