Kit akar a miniszterelnök helyébe, aki "Orbán takarodj! "-ot kiált?
# 11
Nem szabad Orbánról így beszélni, mert bant kapsz érte!
Én igazából Németh Szilárdot szeretném miniszter elnöknek!
Szórakoztató és intelligens!
Plusz akkor több Laci Konyha lenne és kevesebb Gyrosos, Kebabos, Mekdoneldsz izé.
Védve lenne a magyar gasztronómia! Ettől nincs fontosabb!
Vagy jó lenne még Kósa Lajos is.
Ő megtanítana minket csajozni a maga módján és több magyar születne, nem lennénk Magyarország pusztulásnak okozói! Na és persze a magánszféra magánszféra lenne, nem úgy mint most!
No problem! A szomszédom efelöl már régen kinyilvánította a sommás véleményét: odavan Kunhalmiért :) Kérdeztük, éppen ő szerinte miért lenne alkalmas (bármelyik) ország élére a választottja?
Idézem! : "Merazolyan formáska nő"
Azt hittem, a skalpomról lejövök és lövésem se, hogy álltam meg, hogy kezdjek sírva röhögni :D
De jobban belegondolok: tényleg! Úgyis mindig azon vijjog a brüsszeli gittegylet, hogy "kevés a nő". Pedig a szoclibeknek még kunhalmi szőkített verziója is hiteles tükre lenne.
Egyik hölgy se lenne tisztában azzal, hogy és mikor csinál magából ingyenbohócot, ugyanakkor fel sem érnék, minek
a "vezetését" bízták rá.... :)
Kunhalmi ma is "hozta a formáját" , ahogy a szomszédom mondaná. [link]
Rogán Tónit kihagytad, akkor MOL bubik helyett bérelhető helikopterek lennének minden nagyobb csomópontban.
Deutsch Tamás pedig a fű legalizálásáért küzdene vehemensen, helyettese Habony lenne.
# 15
Nem is értem mi a baja mindenkinek ezzel a kormánnyal! :/
Talán még annyit lehetne tenni az országért, hogy Mészáros Lőrinc egyetemet csináljunk Sorosé helyett. Ahol kímélet matematikát lehetne tanulni, hiszen matematik of lájf bézikformula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!