Van ebben ráció? (Bevándorlás)
A Fidesz bevándorlásellenes politikát azért folytatott, mert félt hogy megdöntik a rezsimjét?
Úgye láttuk milyen állatok tudnak lenni ezek, és teszem azt nem tetszik nekik a közmunka, kaja, kereszt,templom,diszóhús árának csökkentése...
Nem tudom mennyi bevándorló lenne, ha migráncs-simogató politikát vall a Fidesz, de kérdem én, most az a tömeg ott lenne velünk magyarokkal, és együtt harcolna velünk a szabadságért, mint anno a lengyelek.
Ilyen megfontolások közrejátszhatak a Fidesz politikájában?
Csak egy felvetés, nem állítok semmit, hogy ez így van.
"A Fidesz bevándorlásellenes politikát azért folytatott, mert félt hogy megdöntik a rezsimjét?"
Minden kormány minden politikát azért folytatott és folytat, mert fél(t) hogy megdöntik a rezsimjét.
"Úgye láttuk milyen állatok tudnak lenni ezek, és teszem azt nem tetszik nekik a közmunka, kaja, kereszt,templom,diszóhús árának csökkentése...
Nem tudom mennyi bevándorló lenne, ha migráncs-simogató politikát vall a Fidesz, de kérdem én, most az a tömeg ott lenne velünk magyarokkal, és együtt harcolna velünk a szabadságért, mint anno a lengyelek.
Ilyen megfontolások közrejátszhatak a Fidesz politikájában?"
Semennyi migráns nem lenne itt, akármennyire próbálta volta simogatni őket a Fidesz. Az egyetlen egy eset, amikor jelentős számú migráns volt az országban, a Keletiben kialakult helyzet volt. Ami azért alakult ki, mert a Fidesz beengedte a migránsokat de nem engedte KI őket. És azért tüntettek, hogy hadd mehessenek EL INNEN. Magyarország nem volt soha migrációs célpont. A Fidesz azért választotta a migránsokat az ellenségnek, mert a kisujjukat se kell felemelni ahhoz, hogy "megvédjenek" minket tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!