Hol lehet jelentkezni a pénzért, amit Soros-bérencként a tüntetésen való randalírozásomért kapok?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha elutalná nekem Soros György, hisz részt vettem rajta. Én egy bérenc vagyok.2018. dec. 17. 00:05
1/9 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy a kulcsszavaim közül kitörölték azt, hogy migránssimogató.
2018. dec. 17. 00:07
3/9 anonim válasza:
Sajnos nem az ilyen mezei egereknek adják, aki ingyen is hülye, kedves Kérdező! Azok a "politikusok", bűnözők, alapítványok megbízottai kapják, akik ott hergeltek benneteket.
Sajnos erről lecsúsztál!
4/9 anonim válasza:
Dehogy vagy te bérenc! Csak egy eszköz vagy a bérencek kezében.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tűnt volna fel, cinikusan tettem fel a kérdést. Az origo terjeszti, hogy aki részt vett a tünteseken, az Soros-bérenc. Én meg kínomban kiírtam ezt a kérdést.
2018. dec. 17. 00:27
6/9 anonim válasza:
Az Orbántól kérj segítséget, neki is ő fizette az ösztöndíjat.
7/9 anonim válasza:
Jelentkezni? Sehol. Te csak tedd a dolgodat -de hatásos legyen ám az előadás!-, mi majd jelentkezünk!
8/9 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni... Ha tudod mennyit fizet, írnál nekem is? 😁
9/9 anonim válasza:
Mészárosnál/ a Viktátornál jelentkezhetsz én is tőlük kaptam. Igazából Soros irányítja a fideszt és ezért szidja Sorost a propaganda... Fordított pszichológia :000 800IQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!