Nem furcsa mekkora tömeget tud az ellenzék mozgósítani, mikor a Fidesz egy sokkal kisebbet is csak buszoztatással tud már összehozni?
Figyelt kérdés
Mekkora lehet a Fidesz valódi szavazóbázisa, ha a ki nem vizsgált választási csalásokat, a buszoztatottakat, a lefizetetteket, a külföldről bejelentetteket, a megfélemlített közmunkásokat levesszük a végeredményből?2018. dec. 16. 17:25
1/15 anonim válasza:
"mekkora tömeget tud az ellenzék mozgósítani"
Miért? Mekkorát?
2/15 anonim válasza:
ja csak akkor vannak sokan ha bájern zsóti a mocskos szájú hithű keresztény odaviszi az áruló románokat lengyeleket ukránokat
3/15 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy kötelező Orbán dumáját hallgatni, vagy tiltakozni olyan törvény ellen, ami személyesen is érinti az embereket.
4/15 anonim válasza:
De most tényleg: konkrétumok? Hányan vannak, és melyik "sokkal kisebb" fideszes megmozduláshoz hasonlítva vannak sokan?
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Várom már a bukást ... de mi lesz szegény bájern zsótival? Rossz világ lesz ezekre.
7/15 anonim válasza:
Nagy részüket a szakszervezetek mozgósíthatták szerintem, nem az ellenzék.
8/15 anonim válasza:
Itt nincsenek bér tüntetők, Románok, Ukránok, Lengyelek,
Itt mindenki Magyar és önszántából tüntet.
Ez a való világ orbán úr nem a bértapsolós fidesz gyülés.
Orbán KANYEC!
9/15 anonim válasza:
Bayer Zsoltit elviszi egy infarktus ha így halad:
8 poszt egy nap alatt, és még csak 6 óra van. Ráadásul többségükben alpári módon káromkodik a konzervatív ikon.
10/15 anonim válasza:
Na végre valaki, aki gondolkodik is! Én kiegészítem a kérdésed:
Hogy hogy nincs egyetlen ellentüntető sem, aki a Fidesz mellett szállna síkra? Akkora szavazó-bázissal, mint amit Orbán hamisított, kikerülhetetlen lenne egy ellen-megmozdulás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!