Senkise2004 kérdése:
Miért nincs a mi hazánk az ellenzékkel?
Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 15:37
1/14 anonim válasza:
Ez annyira remek ötlet lenne, mint '45 tavaszán egy független országnak szövetséget kötnie a náci Németországgal.
3/14 anonim válasza:
Azért ,mert a mai ellenzék már volt kormányon és majdnem csődbe vitték az országot,és mindent elloptak.
4/14 anonim válasza:
Mert nem egyeznek a nézeteik... bár ha most a Rabszolgatörvényes tüntetésekre gondolsz, (ahol nagyon nincs helye a nézeteltéréseknek, csak a kormány és a nép közti nézeteltérésnek) akkor azért mert nem teljesen ellenzik ők a kormánypártot. A Sargentinis Európai választások után, ők is ugyan úgy mint a kormány, haza árulózták az igennel szavazó magyarokat, hol ott tudjuk, és kell hogy tudjuk: nem a hazát veti meg az aki elutasítja a jelenlegi kormányt, hanem magát a kormányt veti meg.
5/14 anonim válasza:
Mert ők kultúrált körülmények között akarnak kormányt buktatni az emberek meggyőzésével nem pedig az anarchia ezközeit felhasználva
7/14 anonim válasza:
Hahaha, a Mi Hazánk olyan ellenzék, mint a KDNP.
8/14 anonim válasza:
Az a baj ezzel a baloldali ellenzékkel hogy csak itt hangos. Tüntetést szerveznek mindjárt az online forumokat lepik el és otthonról a fotelból verik a mellüket arra hogy mit csinál aza párezer ember kint helyettük
9/14 anonim válasza:
Piros Kalapács
Szerintem neked inkább az a bajod az ellenzékkel, hogy nem Fidesz.
10/14 anonim válasza:
"
Piros Kalapács
Szerintem neked inkább az a bajod az ellenzékkel, hogy nem Fidesz."
Nem vagyok fideszes, és kinem álhatom azt amit a magyar politika művel, az emberek megvezetése és a hazudozást amiben az ellenzék is épp olyan bűnös mint a fidesz.
Tudod mi a bajuk a baloldali politikusoknak a fidesszel? Nem az ami nekem , hanem az hogy többet lopnak mint ők semmi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!