Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen büntetést kapnak a...

Milyen büntetést kapnak a tegnapi barbár tüntetés őrizettbe vett tagjai?

Figyelt kérdés

17 embert vettek őrizetbe, akik többsége büntetett előéletű és 51-et előállítottak.

Szerintetek megérdemlik a börtönt a garázda randalírozók?

2018. dec. 14. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
kérdező, talán érdeklődd meg 2006 "hőseitől".
2018. dec. 15. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:

"én tökéletesen megbízok a magyar rendőrségben"

Hidd el én is nagyon irigyellek

"Akik rendőrökre támadtak, azoknak szerintem legalább öt év néz ki, legalább is a törvény szerint."

És akkor Orbánnak, Rogánnak, Semjénnek meg a többinek szerinted mennyi járna a törvény szerint?

Hidd el, ők sem ártatlanok (sőt!!!!), és kérlek, könyörgök ne próbáld azt magyarázni, hogy egyik párttal sem szimpatizálsz, mert a soraidból nyíltan látszik, hogy fideszes agymosott vagy (már bocs)

2018. dec. 16. 18:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az, csak utálom az ilyen erőszakos tüntetést és nem is értek egyet a céljával, mert a munkatörvénykönyv módosítása legfeljebb a szakszervezetekkel való konzultációt igényelne.

Ha normális lenne a tüntetés, akkor támogatnám, sőt, ha nem pont ez lenne a témája, akkor lehet, hogy magam is részt vennék benne.

Engem a bérek, nyugdíjjak zavarnak elsősorban, ami minden téren megnyilvánul, meg az általános infláció, amelynek kisebbnek kellene lenni egy normális költségvetéssel.

Amúgy én mindig az aktuális kormányok bírálója voltam, most is csak a külpolitikájukkal értek egyet.

2018. dec. 16. 19:52
 14/14 Alex Fly ***** válasza:
80%

kérdező! Tudod te, hányszor próbált az ellenzék a parlamentben demokratikus módszerekkel tiltakozni a kormány önkényuralma ellen? És mit értek el vele?

Látható, hogy a békés módszerek nem célravezetőek ezek ellen...

2018. dec. 16. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!