A tüntetéseket Soros pénzeli? Hol kell kérni a pénzt, ha kimegyek tüntetni? Szeretnék zsoldos lenni.
Figyelt kérdés
Sajnos meg vagyok szorulva így Karácsony előtt, jól jönne egy kis pénz, és az Origón azt írták, hogy ezekért a tüntetésekért Soros fizet.
Szeretnék részesülni ebben az akcióban, hol kérhetem a pénzt?
2018. dec. 14. 14:41
1/7 anonim válasza:
A tüntetők Soros kitanítottjai ellen tüntetnek.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ha megtudsz valamit, feltétlen oszd meg velem is. Egy kis pénz mindig jól jön. Viszont kéne mondani a szervezőknek és persze Sorosnak, hogy ez így nem túl jó jelenleg. A fidesz legalább buszokkal szállította fel a vidéki tüntetőket, itt meg nekem kéne megoldani az utazást is.
3/7 anonim válasza:
Biztosan nem fizet közvetlenül, hacsak nem ösztöndíj formájában. Állítólag Fekete-Győr András Soros-ösztöndíjas volt. Régen Orbán Viktor is Soros-ösztöndíjasként tanult és sokáig jóban volt Soros Györggyel. Az világos, hogy valamiért nagyon összerúgták a port és ennek igazi okát nem kötik az orrunkra. Elképzelhető, hogy Soros egy ponton túl már nem biztosította további támogatásáról.
4/7 anonim válasza:
nyugodj meg, Sorosnál megvan a neved, fogja utalni a pénzt, de csak 3 év múlva.
(tudod, az új törvény...)
5/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudja, hogy hova kell utalni? Egy zsák pityóka nagyobb biztosíték lenne, a Fidesz is azt adott régen.
2018. dec. 14. 15:22
6/7 anonim válasza:
Ezt Orbánéktól kellene megkérdezni, mert ők is Soros zsoldosok voltak.
7/7 anonim válasza:
az a nagybudi helyzet igazandibol, hogy Mr Soros le se szar benneteket!!
szerintem isteni jokat rohog rajtattok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!