Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne, ha Magyarország...

Mi lenne, ha Magyarország kormánya leszereltetné a rendőrséget, és létrehozna helyette egy katonai rendőrséget, amiben az oktatásba a szélsőjobboldali, hazafias ideológia tanítása is beletartozna?

Figyelt kérdés

"Megtorolná" az EU, mint annó, ahogy a Szovjetunió "megtorolta" az 56-os forradalmat, meg a Prágai Tavaszt, vagy engednék ezt?

(Mielőtt jönne valaki, hogy libsi provokátor vagyok, azokkal közlöm, hogy én itt a "szélsőjobboldali" szót pozitív értelemben használtam. Magam is hazafi vagyok.)

2010. jún. 27. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%

"amiben az oktatásba a szélsőjobboldali, hazafias ideológia tanítása is beletartozna"

Ez remélem csak egy vicc volt. Szerinted aki nem szélsőjobboldali, az már nem hazafi? Hányingert kapok az ilyen netnáciktól, akik a demokrácia alapelveivel sincsenek tisztába.

Szerintem már a csecsemőket oktassuk a szélsőjobboldali eszmékre, és neveljünk belőlük gárdistákat. Mert ugye ennek ez lesz a következő lépése.

De ez a turbómagyar szó tetszik :D

2010. jún. 27. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó buta vagy kérdező..
2010. jún. 27. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

"Mi lenne, ha Magyarország kormánya leszereltetné a rendőrséget, és létrehozna helyette egy katonai rendőrséget, amiben az oktatásba a szélsőjobboldali, hazafias ideológia tanítása is beletartozna?"

Nem tudom.Én inkább feloszlatnám a rendőrséget, a katonáknak rendőri jogokat adnék aztán kivezényelném őket a gócpontokhoz, persze statárium is lenne hirdetve.

""Megtorolná" az EU, mint annó, ahogy a Szovjetunió "megtorolta" az 56-os forradalmat, meg a Prágai Tavaszt, vagy engednék ezt? "

A mi esetünkben IGEN 100% (kell a zsidóknak a föld, így minden ellenállást a csírájában fojtanak el)

A cionista médiában gőzerővel menne a nácizás, meg a háborús uszítás (mint most Irán esetében).Az EU valszeg bevetné az EU Csendőrséget hogy átvegye a hatalmat (szélsőségesek kormányra kerülésére hivatkozna ).

Ha kilépnénk az EUból akkor még könnyebb dolguk lenne, visszabombáznának a középkorig mint anno Szerbiát.A kisantant is megindulna.A cionisták meg röhögnek a markukba.

(akármennyire is fáj, aki ma tényleg hazafi, nem szájhős, az erősen húz a szélsőjobb felé)

2010. jún. 27. 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

kérdező, te nagyon IQ-bajnok vagy .... gratula !

szélsőjobbos oktatás ?? atya isten ...... éppen elég debil a jelenlegi formájában is, nem kéne még tovább zülleszteni

2010. jún. 28. 07:42
 15/15 anonim ***** válasza:

A szélsőjobboldali és a hazafi szavak nem azonos értelműek, tehát a zárójeles hülyeséged egy baromság.

A kérdésed meg még nagyobb baromság.

2010. jún. 28. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!