Jelenleg a neten, a monitor mögül tüntetnek a legtöbben?
Figyelt kérdés
Alig pár száz ember fagyoskodik a terepen, a többiek a netről biztatják őket?2018. dec. 13. 21:14
2/10 anonim válasza:
Valójában az ellenzék úgy gondolta április elején, hogy őket képviseli a többség és hatalmas fölénnyel váltják majd le a Fideszt. Aztán csodálkoztak az újabb kétharmadon. Most sem lesz ez másképp; a Soros emberei által kiküldött fiatalok "Szabad ország, szabad egyetem" felkiáltással tüntetnek. Az ellenzék saját magát veri át, nem a túlóratörvény ellen tüntet a többség.
3/10 anonim válasza:
Túlórázni kell,nem tudunk kimenni
4/10 anonim válasza:
Nem értem a Fideszeseket! Sokkal nagyobb szarban vagytok, mint hiszitek Ez a mai nap nem hiszem hogy vérontás nélkül zárul!
5/10 anonim válasza:
#4 vagyok:
Folyamatosan nézem élőben, jelen pillanatban is hallgatom!
7/10 A kérdező kommentje:
49%-os most őszintén, mit kezdjek veled?
2018. dec. 13. 21:24
9/10 anonim válasza:
Ultrák a hangadók. Sejtehetitek az eredményt!
10/10 anonim válasza:
OV az FB-jén azért kapja az ívet. Am meg k....a hideg van. Télen nem igazán szoktak tüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!