Akik 7/24 szidják a Fideszt és a kormányt a neten, azoknak nincs munkahelyük hogy így ráérnek?
Azt vettem észre a legtöbb és leghangosabb ellenzéki reggeltől estig folyamatosan fent van a különböző oldalakon, és nyomja a gyűlölködést meg a ballib propagandát.
Ezek az emberek munkanélküliek lehetnek ha ennyi idejük van neten kormányt szidni?
"munkahejen"
Ez most komoly?
Jajj de jó. Ugord át a 10es értelmesen megfogalmazott pontját egy helyesírási hiba miatt. Ilyenkor el tudom képzelni hogy ezek az emberek hogyan gondolkodnak.
"Na hogyan tudnám megfogni az érvét...? Nem? Semmi ötletem nincs? De várjunk csak. Mi az ott? Egy helyesírási hiba? Ohh akkor nyertem is a vitát"
Kérdezőcském, ha már feltettél egy állító kérdést, a válasz: igen, rengetegen vannak, akik a kormány jóvoltából vannak munka nélkül. Példának okáért a vasutasok és az egészségügyi dolgozók, akiket a kormány lapátra tett költségoptimalizálás címén.
De neked kár magyarázni, mindenki, aki szidja a kormányt, az ballib meg Sorosista ugye. Nektek ostoba kormányidiótáknak ez minden ellenérvetek, vitaképtelen ostobák vagytok mind.
Kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni? Most rányomnék úgy pár (ezer) piros kezet!
rengeteg embernek pont hogy a Fityisz jóvoltából nincs munkahelye
vagy eleve nem is volt, vagy nem egyezett a politikai nézete a főnökével és ki lett ebrudalva
persze a magadfajta idomított kormánynyalonc úgy van vele, hogy a kormányról vagy jót, vagy semmit
igaz-e kérdező?
ha az ellenzéket szidják a fajtársaid, arra bőszen bólogatsz, ha valaki az imádott Orbánodat kritizálja akkor az gyűlölködés meg ballib propaganda...
inkább vagyok munkanélküli mint egy hozzád hasonló gumigerincű talpnyaló pedálgép
a kérdezőt én is lepontoznám ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!