Szerintetek is az ellenzékben a legtökösebbek a nők?
Figyelt kérdés
Szerintem több ilyen politikus kellene az országba,mint Szél Bernadett,Kunhalmi Ágnes,Szabó Tímea,Vadai Ágnes,Bangóné Borbély Ildikó,Bősz Anett.
Még a Fideszre velük szemben 90%-ban férfiakból áll.
2018. dec. 12. 15:32
1/12 anonim válasza:
És ez mindent el is mond az ellenzékről :DDD
3/12 anonim válasza:
Hát én Kunhalmira, Szabó Tímeára és Vadai Ágnesre szűkíteném ezt a névsort. Rajtuk látom azt, hogy tényleg meggyőződésből csinálják amit csinálnak, függetlenül attól, hogy ki ért velük egyet. Szél Bernadett, Bangóné, de leginkább Demeter Márta nekem nagyon erőtlennek tűnik.
5/12 anonim válasza:
Sajnos igen, ez minősíti a töketlen társadalmunkat.
6/12 anonim válasza:
A fideszben a nőket semmibe veszik csak szűlőgépekként tekintenek rájuk, meglehet nézni hogy hány fideszes női képviselő szólal fel a parlamentbe.
Az ellenzéki képviselőnők azok harcosak meggyőződésből harcolnak és elég sokszor szólnak hozzá a parlamenti munkához.
Férfiként aztmondom hogy minden tiszteletet megérdemelnek az ellenzék képviselőnői.
7/12 anonim válasza:
Bangóné szimpatikus nagyon, egyszerű asszony de okos és egyenes.
8/12 anonim válasza:
Vadai Ágnes a "legtökösebb" : szerintem nem is nő...inkább vmi gendersemleges..
9/12 anonim válasza:
A tisztességes férfiak nevében kikérem magamnak, hogy a fideszes gazembereket férfiaknak nevezzétek. Maximum biológiailag azok.
10/12 A kérdező kommentje:
Szél Bernadettet vagy Kunhalmi Ágnest miniszterelnöknek is eltudnám képzelni.
Szerintem vannak annyira erős egyéniségek.
2018. dec. 12. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!