Mi a véleményetek a magyar vállalkozókról?
A fiam 2 havi robotolását egész egyszerűen nem fizették ki ami 700 ezer volt, a testvérem 90 ezerért van felvéve heti 40 órába pályázati munkahelyteremtési pénzből, de heti 7x12 órát dolgozik és a 10.ei fizetés sincs még .
Ezt a kókánykodást miért nem tiltják országosan? Az vállalkozzon akinek van pénze, és elegendő mennyiségű családtagja, mert ez így gusztustalan.
Huuú Kérdező!
Nem kicsit vagy paranoiás!
De majd, biztos 20ezres ukrán bérgyilkost küldenek a melósra, ha felmond azért, mert nem kapott 2. hónapja fizetést. Hát persze!
Azt,hogy a többségük a munkás kizsigereléséből akar megélni.
Ott csalnak ahol lehet.
A legkisebb,leggagyibb vállalkozó is arany életet akar élni.
Kisvállalkozó is Svájcban akar síelni,meg Kuala Lumpurban napozni és k-rvázni.
Az alkalmazottat meg 4 órára jelenti,meg "nincs pénz emelésre".
En nem szerettem nekik dolgozni mert szeretnek sumakolni. 4oraba jelentenek be, sirnak hogy sok az ado.
Volt aki bejelentett 8 oraba de minimalbert fizetett es nem adott szabadsagot.
Munkaruhat nem adnak, magadnak kell megvenni, fiztett szabadsag nincs, 4 oraba jelentenek be, stb
Én lennék kormányon már az összes vállalkozót tarkón lövettem volna.
"Egy ukrán bérgyilkos is 20 ezer, az olcsóbb fajta."
Hát annyit azért szoríts ki valahogy, a hantolást meg majd állják a hozzátartozók.
"Én lennék kormányon már az összes vállalkozót tarkón lövettem volna." akkor utána országot is, mivel az államot ők tartják a befizetett adókból, és kb 3 millió munkahelyet ők adnak.
A multik nagyon keveset adóznak.
15#,17#
Ezeken felül gondolom elvennéd a "gazdagok" vagyonát. Idén. És övőre kitől és mit szeretnél elvenni?
Illetve mit szeretnél kezdeni azokkal az emberekkel akiknek a vállalkozók már nem adnak munkát (lévén már nincsenek)?
Nincs olyan ismerősöm aki magyar vállalkozónál dolgozik és törvényesen foglalkoztatná. Csalás a hivatalos munkaidő elszámolásnál, szabadság kiadásnál, bejelentett munkabérnél.
De miért is tenne másképp a vállalkozó ha van olyan marha aki igy is dolgozik neki. Különben is ha a vállalkozó gyereke most érettségizik akkor neki is kell a 20 milliós bmw az életkezdéshez. Meg lehet érteni, hogy mindenre nem jut. És a magyar munkavállaló olyan megértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!