Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan ered ez az egész "aki...

Honnan ered ez az egész "aki nincs velünk az ellenünk van és egy mocskos libsi"?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy aki jobboldali az fideszes és ha a fidesz hoz egy intézkedést mindenki mondja hogy "a jobboldal üdvözölte", meg hogy "a jobboldaliak így meg úgy"? És miért van az hogy aki nem ért egyet a kormánnyal az egy mocskos libsi? Mindegy hogy ő baloldali, jobboldali, kommunista, szociáldemokrata, liberális, konzervatív, stb, ha nem ért egyet a kormánnyal akkor libsi.
2018. dec. 11. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

"Honnan ered ez az egész "aki nincs velünk az ellenünk van"

Eredetileg, ősforrás: Márk 9:38-41

"Aki nincs ellenünk, az velünk van."

-------------

"És miért van az hogy aki nem ért egyet a kormánnyal..."

Emberi mentalitás. És butasága.

-Nézd csak meg pl a foci drukkereket, az egész világon ilyenek az emberek.

Nem egyet ismerek aki Orbánt szidja, nem tudja megmagyarázni miért, -de akkor is egy roh@dék.

Szidja mindenki a főnökét de, hogy Ő lépjen a helyére, az már nem.

Szidják a vállalkozókat, de hogy Ő vállalkozzon, ááá dehogy?

-Proli az proli marad, -esze semmi, fogd meg jól.

2018. dec. 11. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
5%
Tudomásom szerin Rákosi pajtás a mondat elejét mondta:"aki nincs velünk az ellenünk van". Aztán Kádár elvtárs módosította, hogy "aki nincs ellenünk, az velünk van". Ezek után a követők meg azt tesznek hozzá, ami zsugoragyukból még kijön.
2018. dec. 11. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

Pont ezért van 2/3-ja a fidesznek, mert az emberek képtelenek gondolkozni és esetleg belátni,hogyha valamit nem jól csinálnak.

Csak az az opció létezik,hogy mindenben támogatjuk a kormányt.

Ha valamiben nem értesz egyet, akkor nem vagy magyar, hülyelibsi, genderhuszár, sorosbérenc, gyúrcsótány fan vagy és így tovább.

Nincs olyan opció,hogy nem velük vagy valamiben.

Szerintem ez a csőlátás eredménye.

Lehetek én fidesz szavazó, attól, hogy azt mondom, hogy a 400 óra túlóra hülyeség.

Ugyanúgy lehetek én attól jobbik szavazó, hogy bizonyos intézkedésekben a kormány mellett állok.

Nem lehet szerintem bekategorizálni az embereket, normális kéne hogy legyen, hogy ne csak 1 féle vélemény lehessen.

2018. dec. 11. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!