Akkor tudnám támogatni ezt az intézkedést, ha betiltaná a kormány ezeket a naiv, buta embereket becsapó készítményeket.
A cigire is tettek undorító képeket, de szerintem senki se szokott le azok miatt.
Ezek ilyen látszat intézkedések.
"A homeopátia egy olyan gyógymód, ami mellékhatások nélkül gyógyítja a betegséget ellentétben a "gyógyszerrel" ami nem ís gyógyít, csak a tüneteket enyhíti és emellett számtalan nemkívánatos mellékhatása van, ami újabb betegségeket generál."
Ezen jót röhögtem, a desztillált víz mióta gyógyít betegségeket? Bármelyik benzinkútnál vehetsz jó néhány literrel, sokkal olcsóbb, mint a patikában.
Olvassatok utána, hogy hogy készül a homeopátiás "gyógyszer".
Itt egy videó róla : https://www.youtube.com/watch?v=8HslUzw35mc
Egész vicces, hogy minél jobban higítja az ember a cuccot, annál töményebb lesz? :D Illetve az oldat emlékezni fog arra, hogy milyen anyag volt benne?
Aki valamennyire beleásta magát a természettudományokba az tudja, hogy ez egy óriási hülyeség.
Rengeteg helyen le van írva, hogy a homeopátiás szerekről nem bizonyítható, hogy bármilyen betegség ellen hatásos lenne. Nyílván a placebo hatás egy létező dolog, el kell fogadni. A homeopátiás szerek szedése magában nem okoz bajt ezt tény (mert kb. 99% cukrot vagy alkoholt tartalmaznak).
Lehet itt a gyógyszergyárakat szidni meg összeesküvés elméleteket kreálni, de ettől függetlenül a homeopátia egy óriási nagy lehúzás.
Aki nem hiszi annak pár oldal a homeopátiás szerek hatásának "bizonyításáról":
Amerika : [link]
Spanyolországban be akarják tiltani : [link]
EU: [link]
,,Ezen jót röhögtem, a desztillált víz mióta gyógyít betegségeket?"
Még az a normálisabbak közé is tartozott. De mutattak már nekem olyan homeopátis ,,gyógyszert" is, ami a fény erejével gyógyítana. A fény erejét belerakták a kapszulába, azt lenyeled, a fény ereje meg kiűzi a betegséget a testedből.
Ebből is látszik, hogy az elmebetegségnek nincs határa és mennyien bedőlnek ennek. Hiszen ha nem hinnék el sokan, nem lenne piaca, nem gyártanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!