Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Boldoggá tesz, hogy magyarnak...

Boldoggá tesz, hogy magyarnak születtél?

Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 10:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

"Jah, annyira szabad vagy, hogy egy magyar oldalon osztod az észt vasárnap délelőtt."

Nem értem, miért ne lennék szabad attól, ha maygar oldalt IS nézegetek?

Másrészt nem az észt osztom, hanem leírtam a véleményemet, senkinek nem kell elfogadni.

Emellett a vasárnap délelött éppen az az idöszak, amikor nincs semmi kötelezö programom, azaz ilyenkor tudok internetezni illetve egyéb hobbikkal foglalkozni.

Ha valami nem világos, akkor írd meg, hogy szerinted nekem miért lenne tilos magyar oldalakt is nézni, illetve mit kellene vasárnap délelött csináli?!?!?!?

2018. dec. 9. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Nem, már szégyenlem magyarnak születtem. Inkább európai embernek tartom magam.
2018. dec. 9. 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem, igazából édesmindegy, én sem MO-n élek, szóval nem sozt nem szoroz.
2018. dec. 9. 11:46
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

Német őseim vannak,maradtunk volna inkább ott!

2018. dec. 9. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

Nem és akit ez tesz boldoggá, annak problémái vannak.

Boldoggá valamilyen teljesítmény, ajándék tehet, de ez csak egy állapot. Ugyanolyan állapot, mint hogy férfi vagyok, fekete a hajam és barna a szemem. Egyik sem tesz boldoggá, mert így születtem, semmiben nem járultam hozzá, hogy így legyen.

2018. dec. 9. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem mondanám.

Születhettem volna számomra szimpatikusabb országba, születhettem volna olyan helyre is, ahol pokol lenne az életem.

Akit ez tesz boldoggá, annak elég sanyarú élete lehet.

2018. dec. 9. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Utálom a magyar embereket és az egészet ami itt van. A külföldiek elől próbálom eltitkolni hogy magyar vagyok mert kiröhögnek. Amint lehet végleg elhúzok innen és minél hamarabb megszerzem az adott ország állampolgárságát, a magyart meg eltörlöm. Remélem soha többé nem lesz semmi közöm ehhez a gusztustalan szerencsétlen begyöpösödött szolganéphez.
2018. dec. 9. 13:08
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
nem
2018. dec. 9. 14:01
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Igen, boldoggá tesz!

A munka pedig szabaddá tesz! Főleg ha 400 órát túlórázhatok, és ennek már 3 év múlva élvezhetem a gyümölcsét, amiből pálinkát főzök otthon, és a mise után, a stadionba menet megkóstoltatom a komákkal a kocsmából, meg a Nemzeti dohányboltból!

2018. dec. 9. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!