Boldoggá tesz, hogy magyarnak születtél?
"Jah, annyira szabad vagy, hogy egy magyar oldalon osztod az észt vasárnap délelőtt."
Nem értem, miért ne lennék szabad attól, ha maygar oldalt IS nézegetek?
Másrészt nem az észt osztom, hanem leírtam a véleményemet, senkinek nem kell elfogadni.
Emellett a vasárnap délelött éppen az az idöszak, amikor nincs semmi kötelezö programom, azaz ilyenkor tudok internetezni illetve egyéb hobbikkal foglalkozni.
Ha valami nem világos, akkor írd meg, hogy szerinted nekem miért lenne tilos magyar oldalakt is nézni, illetve mit kellene vasárnap délelött csináli?!?!?!?
Nem.
Német őseim vannak,maradtunk volna inkább ott!
Nem és akit ez tesz boldoggá, annak problémái vannak.
Boldoggá valamilyen teljesítmény, ajándék tehet, de ez csak egy állapot. Ugyanolyan állapot, mint hogy férfi vagyok, fekete a hajam és barna a szemem. Egyik sem tesz boldoggá, mert így születtem, semmiben nem járultam hozzá, hogy így legyen.
Nem mondanám.
Születhettem volna számomra szimpatikusabb országba, születhettem volna olyan helyre is, ahol pokol lenne az életem.
Akit ez tesz boldoggá, annak elég sanyarú élete lehet.
Igen, boldoggá tesz!
A munka pedig szabaddá tesz! Főleg ha 400 órát túlórázhatok, és ennek már 3 év múlva élvezhetem a gyümölcsét, amiből pálinkát főzök otthon, és a mise után, a stadionba menet megkóstoltatom a komákkal a kocsmából, meg a Nemzeti dohányboltból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!