Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy nálunk lesz 2023-ban az atlétikai világbajnokság?

Figyelt kérdés

Megint több, mint 100 milliárd ft fog elmenni stadionra, miközben az egészségügyet már csak a jedi erő tartja vissza a teljes összeomlástól. (Több hónapos várólisták, hiányos eszközpark, omladozó kórház épületek, sorolhatnám.)

Kormánypárti szavazók véleménye is érdekelne, hogy őket nem zavarja-e ez?

2018. dec. 4. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
:D :D Persze de két országgal odébb már azt sem tudják, hogy ezt az országot eszik vagy isszák, esetleg megkérdezik, azok éhesek? - hungry - :D
2018. dec. 9. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nem egy foci vb de azért ez se rossz.
2018. dec. 9. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
újabb 100 milliárdokat fognak a fideszesek ellopni
2018. dec. 9. 13:57
 14/14 anonim válasza:

Szánalmas és szégyellni való az egészségügy helyzete. Az lett a norma, hogy aki emberhez méltó ellátást kíván igénybe venni, az menjen el szépen magánrendelesre.

A magyar orvosok maradnak itthon magán praxissal megtámogatva a szánalmas fizetésüket, én meg fizetem a TB-t is, meg csengetek a maganorovosnak is, aki ugyanúgy jattol állambácsinak.

Az atlétikai világbajnokságon majd az én pénzemből fognak a VIP páholyban szotyizni, míg én 2 diplomával túlórázok egy gyárban kifizetetlenül.

Családok éve? [link]

2018. dec. 11. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!