Mi magyarok miért nem tüntetünk?
Levan ez a nép alázva, megvan félemlítve. orbán elvette a munkások jogait szétverte a szakszervezeteket, nincs aki szervezzen egy egységes nagy demonstrációt a kormány ellen.
Örülnek az emberek ha van mukahejük és eltudják tartani a családjukat.
"Mi magyarok miért nem tüntetünk?"
Nem tudom. Vizsgáld meg a pszichológiai okait.
Én örülök a túlórapénznek. Megfizetik, nem is kötelező.
Az más kérdés, hogy ha valaki olyan ótvar helyen van, hogy ha nem írja alá, hogy "önként" vállalja, akkor kidobják, akkor ideje jobb helyet keresni, vagy lekoccanni külföldre. Az ilyen embereknek eddig sem volt jó sora. Ha majd nem lesz ember, akit kihasználhatnak, akkor talán kifizetik a túlórapénzt is, és megbecsülik a munkásokat. Ez csak olaj a tűzre annak, aki eddig tűrt, de most netán még jobban kiszipolyozzák. Ideje lelépni elvtársaim, ha ti nem teszitek meg, akkor senki sem fogja helyettetek!
én azért nem tüntetek, mert akármikor van valami nagy megmozdulás, előbb-utóbb kiderül, hogy csak valamelyik balos párt áll mögötte, aki ebből akar népszerűséget kovácsolni magának. Jó példa erre az interneten a "Százezren az internetadó ellen" és a "Tiltakozunk a felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása ellen"
mindkettőt követtem, azt hittem, hogy egy-egy ügyért harcolnak, aztán mikor elkezdtek tök mással foglalkozni, és kiderült, hogy tulajodnképpen csak ellenzéki propaganda, akkor hagytam a fenébe.
pedig nem vagyok fideszes, de nem ez a módja a változásnak, hogy amúgy önálló szavazóbázist kiépíteni nem képes politikusok így próbálják nyomni a saját reklámjukat
"Nemár. Hogy jönnek most ide a "szocik"?"
Úgy jönnek ide, hogy ha netán megbukik a kormány, a szociké jelenleg a legnagyobb szelet a tortából, szóval ha lesz is bármiféle kormány, ők biztosan vezető szerepet kapnak belőle.
Köszi nem kérek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!