1/10 anonim válasza:
Az összes. Isten áldja meg a Miniszterelnök Úr lába nyomát is! 🙏
2/10 anonim válasza:
A mostani, most lehet a legmagasabb feláron elszámolni egy-egy közbeszerzési megbizást.
3/10 anonim válasza:
ez, mert ez lesz az utolsó... REMÉLEM!
4/10 anonim válasza:
Szerintem az első. Utána elszállt velük a ló. Ez már nem ugyanaz a Fidesz, vagy csak én ismertem őket félre.
5/10 anonim válasza:
ad #1: tegyük hozzá: haló poraiban.
7/10 anonim válasza:
Orbán és a siker (normális ember szemével nem azokéval akinek haszna van belőle) két külön fogalom.
Sikerei nincsenek, kudarcai száma végtelen, "rabszolgatörvényt" sem más mint az Orbán kormány erőlteti.
8/10 anonim válasza:
A sikertelenség kormánya volt mindig is csak sikerként kommunikálva. Igaza volt Kunczénak amikor azt mondta, ha Orbán lett volna Napóleon akkor a waterlooi csata is sikerként lett volna elkönyvelve.
9/10 anonim válasza:
Azért a kevés kis jóért amit az orbánék összehoztak nagyon drágán megkell fizetni az országnak.
Orbán megmérgezte a Magyar társadalmat, ugyhogy jó kormányzásról nem beszélhetünk az ő esetükben sem.
10/10 anonim válasza:
Az első. Azóta nagyságrendekkel rosszabb lett, kibugyogott belőlük a komcsi vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!