Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol dolgoznak azok az emberek...

Hol dolgoznak azok az emberek akik a CEU-n diplomáztak?

Figyelt kérdés

Azt, hogy egy orvos hol dolgozik mindenki tudja, azt is, hogy egy gépészmérnök, vagy egy angol tanár...

De hol vannak a CEU-sok? Azt írják mindenhol, hogy ez az ország egyetlen valamire való egyetemi volt és csak és kizárólag itt történt minőségi oktatás. De akkor ők hol is vannak? Milyen pozíciót lehet betölteni ezzel a diplomával?

2018. dec. 4. 15:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

"#3 tuti röhögtél magadban miközben ekkora bullshiteket írtál a válaszodban."

Te is jókat röhöghetsz, amikor a CEU-n kutató magyar most már Bécsnek viszi az idén elnyert tízmillió eurós grantjét Budapest helyett.

2018. dec. 4. 18:10
 12/22 anonim ***** válasza:
29%
A mekiben, illetve a multiknál
2018. dec. 4. 18:20
 13/22 A kérdező kommentje:

Egyedül az első válaszolót tudom komolyan venni.

A többiek csak a lózungokat nyomják. Ebből is látszik, hogy totál marginális dolog ez a ceu ügy...

2018. dec. 4. 18:38
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Diplomaták, egyetemi tanárok és professzorok főképp. Néhány egyetemista társam tanárja a CEU-n végzett, remek szakemberek és rendkívül intelligensek. Hidd el, nem olyan büfé az, mint a pörköltes trikós, pocakos, bajszos, dögszagtól bűzlő 8 osztályt végzett tahó libsiző idióták.
2018. dec. 4. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Az nem igaz, hogy csak a CEU-n folyik színvonalas képzés, van az országban sok más jó egyetem is. A CEU-n általánosságban elmondható, hogy jó szakemberek végeznek, sok tanár, kutató kerül ki közülük. A szakok többségével jól el lehet helyezkedni, ám mivel a többi egyetemhez képest kevés magyar végez ott, ezért nem látsz olyan sok CEU-n végzett embert, mint pl. ELTÉ-n végzettet.
2018. dec. 4. 19:04
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Az ELTE magyar színvonalban lehet hogy jó, viszont a CEU nemzetközileg jobban elismert (sőt, elismert, mert az ELTE nem igazán ékeskedik nemzetközileg elismert egyetemek listáján).
2018. dec. 4. 19:09
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

Dolgoztam Svájcban és Németországban is, egyik munkahelyemen sem ismerték a HR-esek sem az CEU-t, sem az ELTE-t. Őszintén szólva totál mindegy volt, hogy az országon belül hol végzett az ember, egy kategóriába vették az összes magyar egyetemet.

2018. dec. 4. 19:12
 18/22 A kérdező kommentje:

Milyen modoros szöveg már ez a műhely :D

Műhely az nálunk van a cégnél. Lent a lakatosműhely, 1978-as pucér csajos naptárral a falon. Ott hegeszt, meg esztergál a Géza. Na az a műhely :D

2018. dec. 4. 20:57
 19/22 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod...
2018. dec. 5. 06:33
 20/22 anonim ***** válasza:

21-22! Most magadnak válaszoltál, vagy csak tévedésből rossz regisztrációval léptél be? :-DDD

(mert szerintem nem csak én vettem észre, hogy "kérdezőnk" egyben "válaszolónk" is mondjuk trollkérdéseknél ilyen máskor is előfordult már)

ui. bár tudom, hogy senkit nem érdekel, főleg nem a főtrollt, de amúgy a CEU-n igenis van matematika képzés Msc szinten alkalmazott matematikusokat képeznek

2018. dec. 5. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!