Mennyire tartjátok szokatlannak, hogy míg lassan már a csapból is egy huszadrangú egyetem költözködése folyik, a francia zavargások az internetes újságok alján kapnak helyet?
Nem az első és nem az utolsó intézmény vagy személyiség itthon akit a magyar kormány elüldöz vagy el fog üldözni a jövőben.
A franciák már rég megbuktatták volna Orbánt ha ott lenne min. eln. Itthon a baloldali revolucio-nak van hagyománya 1848, 1918, 1956, 1989, a jobboldal nálunk általában hatalompárti langyos megalkuvó. Így amig a baloldal nem szedi össze magát itt változás nuku.
Másfelől a kormánypárti médiában cél hogy zavargások ne kerülhessenek képernyőre még a végén kedvet kapna a nép...
Franciaországban a benzin környezetvédelmi adója bevezetése ellen megy most a népharag a szélsőjobbosok körében?
A hazai baloldallal az egyetlen gond hogy globalista szélső jobb.
Más probléma nincs is vele...!!!!!
Ha lesz egy hiteles baloldal Magyarországon egyből szrrá veri a Fideszt!
"A hazai baloldallal az egyetlen gond hogy globalista szélső jobb."
Neked is sok eszed van.
Látom te is beszptad a cumit
mi más lehetne ha nem szélső jobb! Az amerikai vadkapitalisták érdekeit képviselik és a nemzeti kultúrák eltaposásán fáradoznak. Ma már nem is nagyon titkolják...
Mi ez ha nem szélső jobb? Mert hogy nem balközép az biztos!
Kérdező, hatalmas troll vagy. Ha nem lennél az, akkor nem félnél definiálni olyan fogalmakat, amiket használsz. Nem azért, mert nem tudom, hogy mit jelentenek, vagy mert a google nekem nem a barátom, hanem azért kéne, mert így magad is szembesülhetsz azzal, hogy hatalmas butaságot mondasz. Ha látom, hogy veszel ennyi fáradságot, hogy leírd a saját szavaiddal az általad használt szavak jelentését, akkor én is kifejtem, hogy hol van a logikai bukfenc.
Nem kell sokat, csak az alábbiakat:
jobboldal
szélsó jobb
balközép
vadkapitalista érdek
nemzeti kultúra
globalizmus
És ha már ilyen jól belemelegedtél, akkor fejtsed ki, hogy
- miért vadkapitalista érdek a nemzeti kultúra eltaposása?
- a CEU milyen konkrét lépésekkel tapossa, vagy taposta volna el a nemzeti kultúránkat, vagy bármely más ország nemzeti kultúráját?
Kíváncsi vagyok a válaszodra, bár kétlem, hogy erre lenne magyarázatod, hacsak nem ködösítés, személyeskedés, vagdalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!