Konzultációban miért nem volt kérdés: Egyetért-e azzal, hogy az oktatás színvonalának romlása is hozzájárul a családok életszínvonalának csökkenéséhez?
Egyre több a magán gimnáziumban tanulók száma. Persze ezt nem teheti meg mindenki. A szegény minden nap szegényebb.
Miközben saját házuk tájékán lehetne sepregetni, sorosoznak még itt is, pedig a gyerekek jövője, ha nincs használható oktatás, nagy veszélyben lehet.
Ez csak az én gondolatom.
Segítsetek megérteni, hogy miért nem fontos az oktatás a család szempontjából?
Munkahely fontos lenne. Csak valamiért nagyon agresszívan támadva van az összes magyar cég ami nagy. Baloldalról hányszor hallod: " A cba egy igénytelen szr a spar sokkal jobb" "A mol-t be kéne záratni én csak a shell-nél tankolok"
Eredmény: rá van utalva az ember a külföldi tőkére aki akkor jön ha csóró vagy és olcsó de azér vedd meg a szarjait.
1: Hagyjuk már ezt a sületlenséget. Legnagyobb támadója a magyar cégeknek Orbánék. Olyan körülményeket teremtettek, hogy, csak a haveri cégek tudjanak életben maradni, a többi, ami nem haveri az inkább bezárjon.
Meg egyáltalán nem azzal van a gond, hogy nincsenek nagy cégek, hanem pont a kiscégek hiányoznak sok helyről. Akik pl.: falvakban is munkahelyeket tudnak biztosítani, stb.
Mo.-n ma már rengeteg más dolog sem fontos. Egészségügy? Várólista, tömött sorok, menjen aki tud magánba.
Valahogyan sokan ezt akarták...
#4 valóban igaz. Sőt! Még a kérdéseket is fel tudom úgy tenni, hogy a válasz nekem tetsző legyen.
Csak ezzel az a gond, hogy ez nem konzultáció, hanem propaganda.
5.
Az kiabál, akinek a háza ég.
Plusz a "használható oktatás" puffogtatásánál már látom, hogy valójában mire is gondolnak az ilyen kérdések feltevői. Kilóg a lóláb.
"Egyre több a magán gimnáziumban tanulók száma. Persze ezt nem teheti meg mindenki. A szegény minden nap szegényebb."
A szegényekkel kapcsolatban igazad lehet, de az, hogy egyre többen járnak magángimnáziumba, miközben egyre kevesebb gyerek születik, mégiscsak jót jelent, mert azt mutatja, hogy egyre szélesebb réteg engedheti meg magának, nem?
7-es!
Nem azt jelenti, hanem azt, hogy romlik a közszolgáltatás minősége.
A középosztály még csak-csak megoldja magánpénzből, de a szegények szívnak.
"A középosztály még csak-csak megoldja magánpénzből, de a szegények szívnak."
A szegények. De az szerinted tényleg nem haladás, ha a középosztály egyre inkább megengedheti magának azt, amit korábban csak a leggazdagabbak tudtak kifizetni? A tendencia azt mutatja, hogy ha így folytatódik, akkor egyszercsak már a szegények is megengedhetik majd maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!