Lemond a képviselőségről is a zsidózáson kapott jobbikos Szávay István? Miért?
Piros Kalapács
Torockai egyik nagyapja az Tucsek vérbíró, aki halálra ítélte az 56-osfelkelőket. Szóval100% kamusi.
A Jobbikkal valami nincs, talán nem is volt soha rendben.
Most egy +mandátumba beültethetnek valakit, biztos erre ment ki.
Nagyon érdekes, majd meglátjuk mi lesz.
A válaszíró 43%-
Az MSZP és baráti köre hozta létre a jobbikot, sima átverés.
Toroczkai se ingem, se gatyám és nem fogok a MHM-ra szavazni, DE...
... nem nagyapja, hanem dédapja, akit már a nagyanyja sem ismert.
" Egyik dédapja, Tutsek Gusztáv Vazul volt az 1956 utáni perek hírhedt bírája, aki többek között Wittner Máriát is elítélte. Tutsek még a 30-as években elvált Toroczkai dédanyjától és megtagadta gyermekeit. „Tutsek Gusztáv Vazul emiatt tabutéma volt a családomban, még a nagyanyám sem ismerte, hiszen az édesanyja egyedül nevelte fel. Tutsek Gusztáv a születésem előtt jó néhány évvel korábban Budapesten az általa vállalt család körében, az én őseimtől távol halt meg. Már felnőtt fejjel, 18 évesen, miután beléptem a MIÉP-be, tudtam meg, hogy ki volt valójában az egyik dédnagyapám.” – vallja Toroczkai.
Szóval elegánsabb dolog igaz szóval és igaz tényekkel vitázni, nem hazugsággal!
# 15
Torockai ezt monbdta. -ezek érezhetően hazugságok. Olyanok mind szegedi csanádé aki szintén nem tudta, olyanok mint -Vona Gáboré akinek sz életrajza hasonlóan zavaros. Olyan mind a többi komcsiivadék hazudozó szavai és életrajzai. Morvai Krisztina hazudozóról már ne is beszéljünk, aki férjével a szélsőbalossal együtt lakik, 3 gyereket vagy mennyit szült is neki, de azt állítja hogy külön háztartásban élnek. Rohadtul életszerű. :-)
Piros Kalapács
A közéletre más szabályok vonatkoznak mint a magánéletre. Az áldozatok nehezebben tudnak felejteni.
Piros Kalapács
Nem lennél gyilkos de politikai pályafutásod jobb ha el sem kezded, és a magánéletben se hencegj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!