Elképzelhető, hogy a DK lesz a második - és a kormányváltásra esélyes - párt?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 00:08
11/15 anonim válasza:
Ha valóban "tanult volna a hibáiból" már ott lenne a gyártósoron 3 műszakban.
12/15 anonim válasza:
Második kormányváltó pártként simán kieshet a parlamentból 4 év mulva
13/15 anonim válasza:
"Ha valóban "tanult volna a hibáiból" már ott lenne a gyártósoron 3 műszakban."
Milliárdos a kis szentem. Ő maga mondta, hogy neki a politizálás csak szórakozás. Jó lehet így élni...
14/15 anonim válasza:
Nekem ír Gyurcsány Ferenc a facebookon, már akkor is írt amikor nem volt a játék. Szóval igen, kormányváltó lesz a Demokratikus Koalíció.
15/15 anonim válasza:
Természetesen elképzelhető. Mindig lesznek sokan, akik a képtelenséget is el tudják képzelni.
De nem lesz soha ténylegesen kormányon. Ebben csakannyira vagyok biztos, hogy egy lottó ötös találatban hajlandó lennék fogadni bárkivel. Mondjuk 20 év, mert valamikor el is szeretném használni azt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!