Miért baj az, hogy Mészáros Lőrinc a saját szorgalmából Magyarország leggazdagabb embere lett? Szerintem az lenne a jó, ha egy fideszes végre a világ leggazdagabb embere lenne!
Nem vagyok részeg honfitársaim!
Egyszerűen nem értem, hogy az ellenzéket miért zavarja, hogy egy tisztességes becsületes magyar ember Magyarország leggazdagabb embere lett.
Az hogy nem a saját szorgalmából lett Magyarország leggazdagabb embere.
Ő csak egy stróman, A megbízója miatt lett milliárdos.
Azért mert nem a saját szorgalmából lett Magyarország leggazdagabb embere.
Ő csak egy stróman, A megbízója miatt lett milliárdos.
És most miért jó neked, ha kiírsz egy szándékosan provokatív kommentet, amit te is és mi is tudunk, hogy nem gondolod komolyan? Ettől fogsz tudni jól aludni? Haverokkal ezen röhögtök, ha valaki komolyan veszi és válaszol rá? Szereted, ha mások idegesek lesznek?
Miért pont fideszesnek kell lennie a világ leggazdagabb emberének? Kinek lesz jó és miért? Ha MSZP-s lenne a világ leggazdagabb embere, akkor az már nem lenne jó?
Mellesleg el kell, hogy keserítselek, Mészáros még messze van a "Magyarország leggazdagabb embere" címtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!