Hányszor lehet büntetlenül énekelni egy refrént?
(idézet)
https://www.youtube.com/watch?v=U1KAkQHSVfo
Jobb és baloldali,független és politikával nem foglalkozó hozzászólását várom.
A hozzászólásod elején kérlek jelezd hogy bal vagy jobb oldalinak érzed magad.(Természetesn NEM kötelező.)
Szia #8!
Az indító videóban nincsen fröcsögés.A közelmultban megtörtént esemény van bemutatva.
Megfogalmaznád kérlek az általad írt fröcsögést?
Megtennéd, hogy bizonyítanád az ellenkezőjét?
Még mindig nem tudom, hogy mi a bajod vele, azon kívül, hogy nem a szád íze szerint mer a saját műsorában nyilatkozni.
Szia #12!
Mit kellene bizonyítanom neked.
Hogy a témaindító videó mondanivalója mellett vagy a Bayer Zsolt megnyilvánulása mellett vagyok?
Nem hiszem, hogy ez ennyire bonyolult, hogy belekeveredsz!
Ezt írtad:
"Véleményed szerint a z említett kulturált forma Bayer Zsolt e műsorában bizonyítható"
Erre kaptad a válaszom, amit képtelen vagy értelmezni.
Szia #15!
Értelek...
MINEK (tény,kijelentés,cselekedet...) az ellenkezőjét kell bizonyítanom?
"...képtelen vagy értelmezni."
Megnéztem a becsatolt akármit.
Miről szól a kérdés?
Szia #17!
NINCSEN kérdés.
A videó témájához/mondanivalójához,jobb és baloldali,független és politikával nem foglalkozó HOZZÁszólását várom.
A HOZZÁSZÓLásod elején kérlek jelezd hogy bal vagy jobb oldalinak érzed magad.(Természetesen NEM kötelező.)
Köszönöm.
Kérdező; a kérdés fent az, hogy "hányszor lehet ..... egy refrént?"
Erre szerettem volna VÁLASZOLni, de nem értem, hogy mire vonatkozik a kérdés, pedig megnéztem a csatolt videót is.
Mi baj van?
Szia #19!
Értem.Nincsen hozzászólásod a videó tartalmához mert nem érted hogy
1.mit foglal össze a videó tartalma
2.nem érted hogy mi a kérdés értelme.
Nincsen gondom vele,egyszerűen ezek alapján nem a te érdeklődési és értelmi körödnek megfelelő a téma felvetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!