Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van gond velem ha Gyurcsány...

Van gond velem ha Gyurcsány Ferencet akarom és a 2002 2010 közti kormányzást?

Figyelt kérdés
Mivel akkor erős volt a gazdaság és nagy a jólét most meg elképesztő ami itt megy.

2018. nov. 28. 20:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Itt meg folytatja a további aktualitásokat említve:

https://www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ&t=31s

..csak hogy ne felejtsük el, miért érdemes "valakire" szavazni, amikor aktuális! Azt, hogy rá vagy másra, mindenki döntse el önmaga!

2018. nov. 29. 11:15
 22/34 A kérdező kommentje:
Rájöttem egy fontos dologra a videkók alapján arra hogy Gyurcsáby hazudik.
2018. nov. 29. 17:51
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Szuperek voltak a videók! KÖsz!

Máskor is "mellékeld" amikor próbálják az elqrót mosdatni!

2018. nov. 29. 18:02
 24/34 A kérdező kommentje:
Pedig rendes volt velem :( De akkor ti hogy éltétek meg azt a korszakot?
2018. nov. 29. 18:08
 25/34 anonim ***** válasza:
79%

Pl én bele betegedtem, amikor már nem tudtam fizetni a lakás fenntartás árait és jött a végrehajtó 2009 novemberében. Aztán kamatmentes baráti kölcsönnel (80e Ft kölcsönről van szó!), kifizettem a végrehajtót és a többi követelést megpróbáltam egészen apró részletekből rendezni lassan. Közben eladtam itthonról amit lehetett, hogy jusson pénz ennivalóra is.

Most már havi 70e Ft-ot tudok félre tenni rendszeresen. Szóval hatalmas segítséget jelentett a mostani politikai irányzat hatalomra kerülése.

Most jelentősen növekednek a jövedelmek és csökkennek a kötelező létfontosságú kiadások. Ez abból is látszik, hogy az országban növekednek a tartós fogyasztási cikk fogyasztások, vagyis a nem létszükséglet vásárlása. Tehát mindenkinek, pontosabban a legtöbb embernek sokkal jobbak lettek a lehetőségei.

Egyébként a belinkelt videókat érdemes elmenteni a könyvjelzők közé valami politika mappa alá és lehet osztani másnak is, ha egyet értesz vele és valahol szóba jönnek a baloldali politikusok.

Gyurcsány most is arra vár, hogy bármelyik baloldali politikai erő kormányzás közelébe jusson. Rövid időn bell átvenné bármelyiktől a vezetést, mint 2004-ben Medgyessy idején, aztán felszámolná az önrendelkezési jogainkat és átjátszaná a kis hazánkat a nyugati bankvilág karmaiba, hadd vigye ki mit tud. Szétrabolnák Magyarország trianon után megmaradt, kicsi csonka részét is. Ezért próbálják nyomni az Eu ügyészséget, mert ők meg tudnák állítani a hazai gazdaság erősödését, ami maga után vonná a befolyásolhatóságunkat. Vagyis ezzel leigázhatnák a magyar fejlődést, ami most lehetővé teszi az önállóságunkat.

2018. dec. 1. 00:32
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

#25 egy kérdés, ugyanazon a munkahelyen vagy 2008 óta? valóban az intézkedések hatására lett jobb a jövedelmed.

"jogainkat és átjátszaná a kis hazánkat a nyugati bankvilág karmaiba, hadd vigye ki mit tud. "

Ehhez nem kell Gyurcsány, hiszen a jelenlegi kormány is ugyanúgy segíti a bankokat, lásd devizahitelek forintosítása. Legnagyobb nyertesei a bankok.

2018. dec. 1. 01:33
 27/34 anonim ***** válasza:
69%

16.

Nem kellett volna "forintosítani", ha megelőzték volna a felvételüket. És kik is voltak annak idején abban a helyzetben, hogy tehettek volna a tömeges felvételek ellen?

A jelen kormány elment a falig, ahogy tudott. A többi a jövő zenéje.

2018. dec. 1. 02:27
 28/34 mindentudó99 ***** válasza:
69%
Ha Gyurcsány és a vasút szóbakerül inkább a vonalbezárások jutnak eszembe.
2018. dec. 1. 07:10
 29/34 anonim ***** válasza:

Mekkora baromság amit a "kérdező" ír, szóval gond van veled.

Abban az időszakban teljesen magyarellenesség uralkodott. Éltem benne és pont ezért tudom és kijelentem, hogy az volt! Most is beteg zsidó imádat van a kormány részéről, de akkoriban tényleg olyan volt mintha kiakarnák irtani az összes magyart nem csak tervben hanem gyakorlatban is. Nem volt semmilyen jólét az átlagnak, semmi érezhető különbség nem volt. Csak ment az idegen imádat propaganda, hogy az eu jó , amerika jó és minden ami nyugat felsőbbrendű és hasonló hazug hülyeség propagandák mentek és természetesen a cigányokat is imádni kellet ( persze mindenki gyűlölte már akkor is őket)

Minden környező ország seggét nyalták még akkor is ha szemen köpték Magyarországot, szóval igazán szánalmas volt a külügy is. Az emberekben gyűlt a harag és ki is robbant főleg az interneten és az is nacionalistává vált aki erre nem is volt hajlamos és azóta folyamatosan nacionalistább lesz a többség, ami mondjuk jó és a hülye Gyurcsány nélkül ez valszeg nem történt volna meg, szóval ebben az egyben jót cselekedett, hogy annyira magyargyűlölő hülye volt, hogy a magyarok fellázadtak és előtört a népből az echte magyar és tovább fejlődik az eredeti állapotába, mert még nem érte el a teljes szintet. Ugyanis még nem mindenki ismeri fel, hogy a görbe orrúakat is kerülni kell.

2018. dec. 5. 11:03
 30/34 anonim ***** válasza:

Az azért túlzás, hogy erős gazdaság és jólét volt! Olyasmi ebben az országban sosem volt igazán.

Egy árnyalatnyival jobb volt bizonyos szempontból, mint most, de szintén rengeteg hibával, hiányossággal.Nem véletlenül lett véga annak a kormánynak is.Felesleges tehát visszasírni.ami egyszer megbukott, azt nem kell visszasírni.Okkal történt.Olyankor új irányba kell nézni, mást kipróbálni és próbálni, újítani, javítgatni egész addig, amig tényleg jó nem lesz.Na de ez az, emire amagyar nem képes.Félnek az újtól.Egyik rossz megy, visszahozzák az előző rosszat, ahelyett, hogy valami egészen mást próbálnának meg.

2018. dec. 19. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!