Kormánypárti emberek! Soros Györggyel konkrétan mi bajotok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 22:25
11/28 anonim válasza:
8-as: és az miért baj hogy Clintont támogatja? Mert az elmebeteg Trump biztos jobb, akit megtettek a világ első számú emberének. Egy arrogáns, pökhendi, ostoba majom, akinek a pénz az istene, biztos az ilyen a jó vezető...
12/28 anonim válasza:
Az angol fontot ha jól tudom (részben) ő "döntötte be" tehát nyerészkedett rengeteg ember kárára (ha jól tudom volt több botránya is) illetve amit szerintem támogat.
13/28 anonim válasza:
Az a bajom, hogy nem becsületes módon szerezte a vagyonát, hanem manipulációval, és mindemellett nem hogy meghúzná magát, de még jártatja is a pofáját. Ez engem fenemód irritál... Tudom, van egy halom másik ember is, akik hasonszőrűek, őket sem igazán kedvelem...
14/28 anonim válasza:
Aha. És ezt milyen ügyesen alá is támasztottad érvekkel, az általam leírtak cáfolatával, frappánsan vitatva az álításaimat.
Ja, nem.
csak szimplán bunkó voltál.
15/28 anonim válasza:
Hányingerkeltő ebben az országban élni...
16/28 anonim válasza:
Nem vagyok kormánypárti, viszont utálom Sorost.
Egy echte jobboldali elítéli azt amit képvisel, támogat.
17/28 anonim válasza:
ha semmi mást nem nézel, csak azt, hogy nélküle Orbán és bandája nem lenne most sehol, akkor minden ellenzékinek van oka a fejét vakargatni...
18/28 anonim válasza:
Hogy nem változtatja meg a nevét Sörösre. Ki a fene iszik sort sör helyett?
19/28 A kérdező kommentje:
És a drága kormanyotokra nem igaz a nagy része annak amit leirtatok?
2018. nov. 28. 10:18
20/28 anonim válasza:
Egy aranyos bácsika, aki az alig 25 milliárdos vagyonából 18-at az az Open Society Foundations-nak adományozott (lásd: Wiki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!