Az átlag magyar tudja mi a különbség az emberi jogok és az állampolgári jogok között?
Átlag magyar?
Gyűlölködni tud a kissebbségekre, migránsokra aztán meg a fideszre szavazni nehogy kirúgják.
A válaszokból jól látszik, hogy mit gondol a baloldali és liberális elit a magyarok többségéről: ostobák, csőlátásúak, igénytelenek. Szerintem viszont a magyarok semmivel sem kevesebbek, mint bármely európai nép.
A magyar emberek egyáltalán nem kell lenézni! Lehet, hogy a többség nem tudja a bemagolásra szánt jogi definíciókat, de egy ember értékét nem ez mutatja meg. Én is kérdezhetném az ilyen belvárosi fotelbölcsészektől, hogy mi az a szinusztétel, vagy hogy kell állatot gondozni, földet művelni, akkor csak pislognának. Az emberek sokszínűek, mindenki máshoz ért, másban tehetséges és senki sem ér kevesebbet a másiknál. Szerintem ez a normális felfogás, nem az, amit az úgynevezett nagy “demokraták” képviselnek, akik rosszul lesznek, amint elhagyják a Budapest XIII. kerület táblát.
Ami látszik a válaszodból, hogy mit gondolsz mindenkiről, aki máshogy gondolkodik, mint te.
Nehéz lehet veled barátkozni :S Igazán sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!