Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a leghitelesebb balolda...

Melyik a leghitelesebb baloldali párt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9 Ennyire tudod minden magyar igényét egytől egyig? :)
2018. nov. 26. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincsenek komoly válaszok. Nem lehetséges, mert nem megfelelő a környezet.

Egyébként nincs "leghitelesebb". Bármilyen elfogulatlan valaki, semmiféle eszköze nincs, hogy mindet lemérhesse és sorrendet határozzon meg. Anélkül meg nincs válasz.

De a legszebb az, hogy mindenki hitelességet keres. Mert nem tudja, hogy ez fogalmilag lehetetlen. Én egyes emberek számára hiteles vagyok, mert ismernek, helyesen értékelnek, ezért amit mondok, arról tudják, hogy legjobb szándékom szerint igaz. Ám van egy csomó olyan ismerősöm is, aki számára nem vagyok hiteles.

A hitelesség ugyanis azt jelenti, hogy a kijelentő és a hallgató egyetértenek. Lehet, hogy a kijelentő igazat mond, a hallgató meg hazugnak tartja. Ennek ezer oka is lehet. Ma a magyar társadalom közömbös, senkinek se hisz. Ezért nem is lehet hiteles senki. Az nem számít, ha akad,a kinek hárman is hisznek.

2018. nov. 26. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Munkáspárt. Húsz éve ugyanazt mondják.
2018. nov. 26. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
#13 Szerintem a komcsikból elég volt több mint 40 év
2018. nov. 27. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!