Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is idegesek lesztek, ha...

Ti is idegesek lesztek, ha Kósa Lajos megszólal, nyilatkozik?

Figyelt kérdés
Most épp a 400 órás túlóra lehetőséggel húzta fel az agyamat.

2018. nov. 25. 11:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ez egy válaszlépés (bosszú) arra a kezdeményezésre, miszerint szombat/vasárnap a nagy bevásárlóközpontok (a többit tudod)

Ha a szombat törvényes munkanap, nem jár érte plussz pénz, a munkaadó jól jár, a munkaválaló rosszul jár.

2018. nov. 25. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
43%

Pont nem érdekel, hogy mit mond.

Munkaerőhiány van egész Európában.

Ha nem tetszik a sok túlóra, akkor megmondom, hogy nem megyek. Mit csinálnak, rendőrrel bevitet a munkáltató? :D

Ha nem tetszik, majd kirúgnak én meg megyek máshová dolgozni.

Heti 48 óra maximum 1-2 hétig, de még ez is sok, ha az ember utálja a munkáját.

2018. nov. 25. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem lehet, hogy gyorsan sok pénzt a többi meg le van...?

Mert így látom.

2018. nov. 25. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Én ideges nem leszek, de jobb lenne ha ötletelés helyett a mammert döngetné meg a disznótelepen az a hobbit.
2018. nov. 25. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Kíváncsi lennék, hogy ki dugja Kósa Lajost, mert annyira buta, hogy még a magyar politikai elitet is messze alulmúlja. Miért nem érzik vér cikinek azt az embert? Biztos qrvajól szop.
2018. nov. 25. 14:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Komolyan rá kellett keresnem, hogy kiről is van szó, meglátszik mennyire érdekel a dolog. :D
2018. nov. 25. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
Kósa Lütyő csak a 'rencer' áhítatos szolgálója, nem önálló gondolatokat oszt meg, inkább a Fideszre legyél ideges.
2018. nov. 27. 14:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nem. Meghallgattam, amit mondott, és semmi 6 napos munkahétről, meg ilyesmikről nem beszélt.

Azt mondta, hogy meghívták a szakszervezeteket, akik el is mennek és már előre használható ötleteket küldtek nekik.

Meg azt mondta, hogy a megrendelések függvényében lenne szükséges időnként többet dolgozni, amit később a kevesebb munkával egyensúlyoznának. amikor meg kevesebb a megrendelés. Szóval lennének időszakok, amikor napi 10 órát kéne dolgozni, máskor meg napi 6-ot. Mint ahogy pl. Németországban is van.

De a lényeg azon volt, hogy közös megegyezéssel lesz minden, legelőször beleveszik a szakszervezetek javaslatait, és utána is módosítanak, ha kell.

Miért kell itt húzni az embereket a nagy semmin, nem értem.

Még ha lenne is 6 napos munkahét, mint régen volt, azt is el lehetne időnként viselni, mint ahogy kibírtuk az 50-60-70-es években is. Meg a kommunista kötelező szombatokat, meg manapság a hülye csapatépítő programokat, meg ilyesmit. Amik kötelezőek, a fizetett túlóra meg nem lesz az, azt mondták.

2018. nov. 27. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:
34%

Bírom amikor nyilatkozik a 400 napos munkahétről egy olyan valaki aki havonta 2 órára megy be a parlamentbe, akkor is aludni vagy rejtvényt fejteni.

Kezdetnek mehetne Kósa úr meg a többi fideszes képviselő 400 órában egy bányába vagy egy útépítésre dolgozni, csak hogy bemutassák mennyire is jó az elképzelésük. Addig meg csak a klasszikust tudom idézni: megint más farkával verik a csalánt.

2018. nov. 27. 23:16
 20/20 anonim ***** válasza:
34%
Én már nem leszek ideges. Látszik a szemén, hogy beteg ember. Akárcsak Orbánnak, neki sincs minden rendben az agyával...
2018. nov. 28. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!